Τα Χανιά έδειξαν ότι φέτος διαθέτουν ισχυρές ομάδες στις Μικτές παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισαν στα παιχνίδια με το Ηράκλειο στο «Μαρτινέγκο».

Βέβαια η ισοπαλία που πήραν οι Παίδες τους κάνει να είναι το φαβορί για την πρωτιά στον 11ο όμιλο, ενώ οι Νέοι αν και έβαλαν 4 γκολ μέσα στην έδρα της ομάδας που πρωταγωνιστεί παραδοσιακά στον όμιλο δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω την ισοπαλία.

Στις δηλώσεις τους πάντως οι ενωσιακοί προπονητές της Ε.Π.Σ. Χανίων τονίζουν ότι περίμεναν καλύτερες εμφανίσεις από τους παίκτες τους, βάσει της ποιότητας που διαθέτουν.

Ο κ. Πρόκος αναφορικά με τα παιχνίδια τόνισε: «Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και στα δύο παιχνίδια. Το αποτέλεσμα στους Παίδες μας ευνοεί για τη συνέχεια, ενώ στους Νέους μας στεναχώρησε. Τα παιχνίδια πάντως πήγανε στη δύναμη και δεν είδαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αν τα παιδιά έπαιζαν σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουνε τότε νομίζω θα είχαμε πάει πολύ καλύτερα. Είχαν μία αναρχία στο παιχνίδι, έπαιξαν τελείως ανορθόδοξα και αρκεστήκανε στη δύναμη. Γι’ αυτό και είμαι στεναχωρημένος».

Από την μεριά του ο κ. Μηνάς υποστήριξε: «Νομίζω ότι είχαμε θετική εικόνα και στα δύο παιχνίδια. Σε αυτό των Νέων σταθήκαμε άτυχοι, ενώ στους Παίδες αν και είναι θετικό το αποτέλεσμα τα παιδιά θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Παρόλα αυτά έδειξαν τη δυναμική που έχουν σαν ομάδα. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση στους Παίδες και να βρεθούμε στην κορυφή στους Νέους».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook