Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του μίλησε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό "EΓΩ", αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως η μητέρα του επί 14 ολόκληρα χρόνια παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση εξαιτίας ιατρικού λάθους.

Ο παρουσιαστής περιγράφει τις εφιαλτικές αυτές στιγμές, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο της μητέρας του. «Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Κέρκυρα, έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ώρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της.

 Επί έξι μήνες ήταν στην εντατική, υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα, και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση», περιγράφει και συνεχίζει μιλώντας για τις τραγικές στιγμές που βίωνε στο σπίτι προσπαθώντας για ένα και μόνο της νεύμα. «Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλώς κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι ίσως μας καταλαβαίνει. Μέσα από δικές μου γνωριμίες, τόσο στην Αμερική όσο και στη Γερμανία, μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Όλοι μου ανέφεραν ότι η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμη στη δυνατότητα μεταμόσχευσης εγκεφάλου και πως μόνο ο Θεός μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον της». Ο λόγος που ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά είναι γιατί θέλει να δώσει δύναμη στον κόσμο.

«Ο λόγος που μιλάω πρώτη φόρα για αυτό το θέμα δεν είναι τόσο για να μάθει ο κόσμος μια άλλη πλευρά του εαυτού μου, όσο γιατί θέλω να δώσω δύναμη σε ανθρώπους που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις και να τους πω να αγωνίζονται γιατί η ζωή κάνει κύκλους», λέει ενώ καταλήγει στο περιοδικό Εγώ μιλώντας για την τραγική κατάληξη που είχε παρά το γεγονός ότι ο ίδιος πίστευε βαθιά μέσα του ότι θα βρισκόταν ιατρική λύση. «Θα πούλαγα και στην ψυχή μου στο διάβολο για να μπορέσω να την ξαναφέρω στη ζωή. Όσο ταλαιπωρήθηκε αυτά τα 15 χρόνια τόσο ανώδυνα έφυγε, απλά έφυγε.

Όταν έφυγε ήμουν σε ένα νησί για παρουσίαση μιας εκδήλωσης. Στις τρεις τα ξημερώματα με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου. Σταμάτησα το event, κέρασα όλο τα μαγαζί και παράλληλα το έσπασα. Τους επόμενους πέντε μήνες ήμουν θολωμένος. Δεν μου μιλούσε άνθρωπος. Ήμουν θυμωμένος. Η μητέρα μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους και κωλυσιεργίας γιατρών».

http://www.star.gr/uploads/fotoreportaz/2011/12/13700_1510.jpg

Πλέον, ο Κωνσταντίνος έχει μηδενίσει το κοντέρ της ζωής του, όπως ο ίδιος λέει, καθώς βρήκε την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της γυναίκας του, Εβελίνας Βαρσάμη και του μόλις 50 ημερών γιού τους, με τον οποίο και φωτογραφίζεται για πρώτη φορά.

«Όταν προωτοείδα τον γιό μου αισθάνθηκα δέος. Με συγκλόνισε η ματιά του. Ξέχασα τα πάντα. Μηδένισα το κοντέρ και είπα “τώρα αρχίζει η ζωή μου”» , καταλήγει!