Δύο ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν τον αγώνα μεταξύ Πανελλήνιου και Κύδωνα στο αποτέλεσμα που αναφερουμε στον τίτλο. Ο ένας, η μέτρια εμφάνιση των παικτών του Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς, οι οποίοι παρουσιάστηκαν…βαρείς από τις διακοπές και ο δεύτερος, η καταπληκτική εμφάνιση του Μάριου Τζανακάκη, τερματοφύλακα των \”Ολυμπιονικών\”, ο οποίος απέκρουσε κυριολεκτικά τα…πάντα και ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.

 Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το 22’ (10-9). Επειτα ο Πανελλήνιος ξέφυγε με +4 (13-9) και το ημίχρονο έληξε 15-11. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +6 (21-15) και λίγο αργότερα στο 46’ στο +7 (26-19), όπου και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

 Έτσι, ο Πανελλήνιος έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Α1, ενώ ο Κύδων πραγματοποίησε άσχημο ποδαρικό στο νέο έτος… Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η εσωτερική ηρεμία του συλλόγου έχει διαταραχθεί τελευταία, με τη διοίκηση να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς, λόγω της συμπεριφοράς του Σέρβου προπονητή, ο οποίος αρκετές φορές δεν ακολουθεί την αποστολή της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες, ενώ άργησε πολύ και να επιστρέψει από τις διακοπές των Χριστουγέννων…

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Τεγγελίδης): Τζανακάκης, Σομπριακούλ, Μάτοβιτς 7, Νικολάου, Βελιτσιάνος 6, Δημήτρουλας 2, Ζαρλακούτης 11, Παπανίκος 2, Χατσίκας, Σαμαράς 1, Μπρέγκου, Λεωνίδας 2, Χίνης, Ασλανίδης 1.

ΚΥΔΩΝ (Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς): Μπιτσάκης, Καμαριανάκης, Μυντιλάκης, Κοκολοδημητράκης 5, Ξανθουδάκης 2, Ρηγάτος, Φαλτσέτας, Φιλιτς 5, Μίκοβιτς 4, Τσαβδάρης 1, Γεωργιάδης, Αδαμίδης 7. Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, Κόκκινη: 23:52 Βελιτσιάνος (για εξύβριση αντίπαλου αθλητή, κρατήθηκε δελτίο), δίλεπτα: 6-3, πέναλτι: 5/7-1/3.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook