Στην Ελλάδα θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ο αρμόδιος για την Περιφερειακή Πολιτική και Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της ΕΕ για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ.

Πρόκειται να έχει διαδοχικές συναντήσεις με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και θα συμμετάσχει, μαζί με τον Επίτροπο Γιοχάνες Χαν, στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Ανταγωνιστικότητας, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και με τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Ιωάννη Μαγκριώτη, ενώ θα παρακολουθήσει και τις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Προέδρων των Επιτροπών Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Ράιχενμπαχ θα έχει επίσης κατ\’ ιδίαν συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης και συγκεκριμένα με τους υπουργούς Εξωτερικών κ. Σταύρο Δήμα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη και Εσωτερικών κ. Τάσο Γιαννίτση.

Επίσης, θα πραγματοποήσει ενημερωτική συνάντηση με τους πρέσβεις των κρατών- μελών της ΕΕ στην Ελλάδα, ενώ θα συμμετάσχει ως ομιλητής στο Ετήσιο Οικονομικό Συνέδριο που οργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο (ξενοδοχείο \”Athenaeum Intercontinental\”).

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook