Με στόχο να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει τις τελευταίες αγωνιστικές και να πάρει μια νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα ο ΟΦΗ φιλοξενείται το Σάββατο στην Λευκάδα από την τοπική Δόξα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της A2 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που μέσα στην έδρα της έχει κερδίσει τους Ίκαρους Σερρών που προβάλουν ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο ενώ έχουν χάσει δύσκολα από τον Απόλλωνα Πατρών με 4 πόντους και αυτή είναι η μοναδική τους εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Κρίς Χουγκάζ θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα στο ματς με την Δόξα Λευκ. καθώς πέρα από τους γνωστούς τραυματίες Παναγάκη και Καραδολάμη εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ορφανού που ταλαιπωρείτε από θλάση και θα δοκιμάσει στην Βόνιτσα όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ την Παρασκευή το βράδυ αν μπορεί να δώσει το παρόν στο ματς. Άλλωστε η συμμετοχή του έστω και ως τραυματίας κρίνεται επιβεβλημένη από την στιγμή που αν δεν παίξει ο Ορφανός ο μοναδικός διαθέσιμος πλέϊ μεϊκερ είναι ο Κερασοβίτης.

«Αν δείξουμε διάθεση μπορούμε τη νίκη»

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Λευκάδα, ο Κρίς Χουγκάζ, τονίζει ότι «είναι ένα παιχνίδι εναντίον μιας πολύ δυνατής ομάδας ειδικά στην έδρας της. Τα παιδιά έχουν κάνει καλή προσπάθεια. Έχουμε δουλέψει πολύ στην τακτική μας στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά όποια παιδιά θα παίξουν είμαι βέβαιος ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Με ικανοποιεί η μαχητικότητα που δείχνουν και αυτό το στοιχείο θέλω να έχουμε και στο παιχνίδι αυτό. Να είμαστε πάντα μαχητικοί, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχουμε. Θα παίξουμε για τη νίκη και πιστεύω ότι αν δείξουμε την ίδια διάθεση όπως στα προηγούμενα παιχνίδια έχουμε σημαντικές πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook