Παρά τις πρόσφατες συλλήψεις απατεώνων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, υπάρχουν ακόμη… «συνάδελφοί» τους που συνεχίζουν την δράση τους! Άλλη μια ηλικιωμένη έπεσε θύμα δυο αγνώστων που της εμφανίστηκαν ως φίλοι του γιού της.

Οι δράστες πρέπει να είχαν μελετήσει καλά το περιβάλλον της 64χρονης γυναίκας και της είπαν λεπτομέρειες για το παιδί της, πείθοντάς την έτσι ότι είχαν σχέση μαζί του. Μετά, της… ξεφούρνισαν το παραμύθι, ότι τάχα ο γιος της τους χρωστούσε 1.050 ευρώ! Η άτυχη μητέρα προθυμοποιήθηκε να τακτοποιήσει το χρέος του παιδιού της και οι δύο επιτήδειοι έσπευσαν να εξαφανιστούν μόλις τους έδωσε τα χρήματα!

Έξω φρενών έγινε μια 72χρονη γυναίκα στα Σέρβια Κοζάνης, όταν αντιλήφθηκε ότι η νεαρή γυναίκα που μπήκε στο σπίτι της προφασιζόμενη ότι είναι φίλη των παιδιών της της έκλεψε το… κινητό! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν την 27χρονη και την προσήγαγαν στο τμήμα. Η 72χρονη την αναγνώρισε και στην κατοχή της βρέθηκε το κλεμμένο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook