Αυτό που μπορεί να κρατήσει η Ρόδος από τον αγώνα με τον Πλατανιά είναι το πολύ καλό της παιχνίδι στο β’ μέρος και να προσθέσει σε αυτό την ουσία που πρέπει να έχει τελειώνοντας τις φάσεις (δυο δοκάρια μεταξύ άλλων). Χαρακτηριστική και η δήλωση του Δημ. Σπανού μετά την λήξη του αγώνα που είπε πώς «Χάσαμε από μια στημένη φάση που για μας είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία».

Σημειωτέον πώς στο Μάλεμε ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου χρησιμοποίησε μικρό τερματοφύλακα (τον πρώην του Αστέρα Ρεθύμνου Ριγανά) και τοποθέτησε στο δεξί άκρο της άμυνας τον έμπειρο Σταμάτη Καντιμοίρη ενώ ξεκίνησε από την αρχή και ο Λάμπρος Κεφαλούκος στην θέση του αμυντικού χαφ.

Την Κυριακή η Ρόδος επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Υποδέχεται στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών που αποτελεί μια από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος σε ένα από τα σημαντικά ντέρμπι της ημέρας που φυσικά ενδιαφέρει ιδιαίτερα και τον Πλατανιά.

 Η Ρόδος ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα αυτόν έχοντας στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να ανεβεί ψηλότερα βαθμολογικά. Το θετικό για τον Δημήτρη Σπανό είναι πώς θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του. Στην φαρέτρα του θα έχει και τον Ξενοφώντα Γήτα ο οποίος μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά έχει εκτίσει την ποινή του .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook