Με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη να κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα του Εργοτέλη , να βάζει ένα γκολ και να σερβίρει στο πιάτο στον Κατσικοκέρη ακόμη ένα ο Εργοτέλης κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας με 2-1 την Κυριακή το απόγευμα στο Παγκρήτιο την Δόξα Δράμας.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την κρητική ομάδα καθώς στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Ρόκα ευτύχησε και να ανοίξει το σκορ καθώς στο 5΄ από μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας για να γίνει το 1-0.

Το γρήγορο γκολ άνοιξε την όρεξη στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου για μια ευρεία νίκη και στη συνέχεια του αγώνα χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες στο 15΄ και στο 27΄ με τον Γιαλούση και με τον Λεάλ στο 39΄ που πέρασε αλλαγή στη θέση του τραυματία Μπούντιμιρ στο 35΄.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το δεύτερο γκολ είναι θέμα χρόνου για τον Εργοτέλη ήρθε η ψυχρολουσία για τους παίκτες της κρητικής ομάδας στην λήξη του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 45΄. Η Δόξα Δράμας κέρδισε φάουλ σε καλή θέση έξω από την περιοχή του Καβουσάκη και ο Κανακούδης το εκτέλεσε άψογα πετυχαίνοντας το 1-1 και συνάμα το πρώτο γκολ της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα.

Όπως ήταν φυσικό το γκολ των φιλοξενούμενων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου επηρέασε τους παίκτες του Εργοτέλη που μπήκαν μουδιασμένα στο δεύτερο ημίχρονο και πέταξαν άσκοπα το πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους. Ο «γόρδιος» δεσμός λύθηκε στο 67΄ όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ από πλάγια δεξιά και ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα για να γίνει το 2-1.

Στη συνέχεια η Δόξα Δράμας προσπάθησε κυρίως με γεμίσματα να φτάσει προς την περιοχή του Καβουσάκη χωρίς επιτυχία ενώ ο Εργοτέλης έχοντας και το άγχος να κρατήσει το 2-1 δεν έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο παρόλα αυτά έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 72΄ σε σουτ του Φραγκουλάκη , και στο 91΄ σε πλασέ του Κατσικοκέρη να κάνει το 3-1.

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Σίλβα Ζούνιορ, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (90\’ Μπουχαλάκης), Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ (35\’ λ.τ. Λεάλ), Κυριακίδης.

Δόξα Δράμας (Μ. Κατσαβάκης): Ρόκα, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Βέρτσος, Γκαμπόρ (78\’ Τοπούζης), Στεριανός (35\’ Απουμπακάρι), Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Λεάντρο, Κάπελ (46\’ Πιτσώκος), Αραβίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook