Ο Ηρόδοτος πιστοποίησε τη δυναμική που έχει σαν ομάδα φέτος και στην Ασή Γωνιά, αφού κατάφερε με εμφατικό τρόπο να νικήσει την τοπική ομάδα, με 4-1 και να παραμείνει στα ψηλά… σκαλοπάτια.
Ο ιστορικός σύλλογος της Αλικαρνασσού έβαλε τις βάσεις για το μεγάλο \”διπλό\” από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Κοκκινάκη στο 11\’ και στο 45\’. Το πρώτο μάλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και από τα καλύτερα της χρονιάς, αφού το πέτυχε με εντυπωσιακό \”ψαλιδάκι\”. 
Με το… καλησπέρα στην επανάληψη (48\’) ο Μωραΐτης πέτυχε το 0-3, με τον Μπαξεβάνη να μειώνει προσωρινά για την ομάδα του Αποκόρωνα στο 58\’.

Τον επίλογο της θριαμβευτικής νίκης του Ηροδότου \”έγραψε\” στις καθυστερήσεις ο Γιαννακάκης, που είχε περάσει στον αγώνα σαν αλλαγή και σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. 

Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Δημητριάδης, Κριάρης, Μανωλακάκης (46’ Καραδάκης), Χ. Δελήμπασης, Κλαψινός, Δοντσίδης, Χαρατσής (56’ Τσικαλάς), Σηφακάκης (70’ Γύπαρης), Δημήτρη, Ιβάνοφ, Μπαξεβάνης.

Ηρόδοτος (Νίκος Ανδριανάκης): Ζαφείρης, Μπαλάφας, Κ. Μαγάκης, Μαυρίδης, Χαρίτος, Κώττης, Δροσάκης, Φράγκος (61’ Κοζυράκης), Μωραΐτης (80’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Παπαδάκης, Κοκκινάκης (77’ Γιαννακάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook