Άδικο χαρακτήρισε για την ομάδα του το αποτέλεσμα στα Ψαχνά με τον τοπικό Ηρακλή (0-0), ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά ο νεαρός τεχνικός της χανιώτικης ομάδας ανέφερε: «Παίξαμε ένα παιχνίδι για το οποίο γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα παρουσίαζε για μας. Νομίζω ότι βάσει της εμφάνισης που πραγματοποιήσαμε στο β’ ημίχρονο, αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Είχαμε σε αυτό το διάστημα, τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει από τα Ψαχνά με τους 3 βαθμούς.

Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, με πιο κλασική αυτή του Ναζλίδη που βγήκε τετ-α-τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τα παιδιά κατέβαλλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι η συνέχεια μάς γεμίζει με αισιοδοξία. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι, το οποίο αποτελεί παρελθόν και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο επόμενο που είναι εξίσου δύσκολο.

Είναι μέσα στην έδρα μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προέχει όμως αυτή τη στιγμή να ξεκουραστούμε και από την προσπάθεια που καταβάλλαμε σήμερα και από την ταλαιπωρία του ταξιδιού». 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook