Σε ένα ματς όπου τα είχε όλα (αποβολές, επεισόδια στο τέλος και μεγάλη ένταση καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα) ο Γιούχτας χάρη σε ένα τέρμα του Χρ. Καλομοίρη στο 91΄ κατάφερε να αποδράσει από την Χερσόνησο παίρνοντας μια σημαντική νίκη με 1-2 που τον διατήρησε στην κορυφή του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 19 ΄ με τον Δεληθωμαϊδη και στη συνέχεια έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν σημαντικό προβάδισμα αλλά η κεφαλιά του Γουργιώτη στο 47΄ και το σουτ του Βλάχου στο 53΄ σταμάτησαν στο δοκάρι του Μ. Καλομοίρη.

Στη συνέχεια της εξέλιξης του ματς στο 58΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαλκιαδάκη αλλά από εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά ξύπνησαν και κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή πετυχαίνοντας μια παλικαρίσια νίκη.

Στο 68΄ ο Χρ. Καλομοίρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πατελή και ο Σκουλούδης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-1 για την ομάδα του που κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 91΄ με σκόρερ τον Χρ. Καλομοίρη.

Χερσόνησος : Βασιλακόπουλος, Σωμαράκης, Αριστεινίδης Π. (81 Μηλάκης), Κουτσάκης, Δεληθωμαϊδης (69 Τεπετός), Πατελής, Ανωγειανάκης, Βλάχος, Κίτσας, Γουργιώτης, Καπετανάκης.

Γιούχτας : Καλομοίρης Μ., Σταυρακάκης, Χαλκιαδάκης, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Βιτώρος, Κασσωτάκης (77 Φερεντίνος), Σκουλούδης (69 Μαραγκουδάκης), Γιακουμάκης, Καρβελάς (60 Καλομοίρης Χρ.)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook