Ισόπαλο 2-2 έληξε το Ηρακλειώτικο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής που έγινε στον Κρουσώνα ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΟΚ και τις Ασίτες.

Το τελικό σκορ δεν άφησε πάντως ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες καθώς ο μεν ΠΑΟΚρουσώνα έκανε ακόμη μια γκέλα στην έδρα του ενώ οι Ασίτες παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές μετρώντας ήδη πέντε ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 29΄ όταν ο Δομάζος κέρδισε πέναλτι από τον Οικονόμου το οποίο το εκτέλεσε εύκολα ο Σταυρακάκης κάνοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Ασίτες μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 66΄ όταν από σέντρα του Ανδρεαδάκη ο Ποτηράκης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και αφού μείωσαν αρχικά στο 69΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουράκη που κέρδισε ο ίδιος από τον Ρουμπάκη κατάφεραν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Σαλταπίδα στο 80΄ να γράφει το τελικό 2-2.

ΠΑΟΚρουσώνα (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης, Γεωργόπουλος, Κάββαλος, Οικονόμου, Κομπογεννητάκης, Μακατουνάκης, Μπέρκης (77′ Βατσινάς), Σαλταπίδας, Σταυρακάκης (51′ Ν. Κουράκης), Μαμουλάκης, Ν. Κουράκης.

Ασίτες (Δαυίδ Φραγκιαδάκης): Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης (84′ Γιακουμάκης), Μπαμπουλάκης, Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Μπερερής, Δομάζος (79′ Καρδαμίτσης), Μιχελιδάκης, Ποτηράκης, Σταυρακάκης (89′ Λεμονάκης), Ανδρεαδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook