Ακόμη μια νίκη που την κρατάει ζεστή στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος πέτυχε την Κυριακή η Επισκοπή που έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 0-2 στον Άγιο Νικόλαο από τον ΑΟΑΝ.

Η ήττα αυτή έφερε και την απόλυση του Νίκου Τσώτσου από τον πάγκο της ομάδας του Λασιθίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Χρήστο Καργιώτη να προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΑΝ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22΄ όταν μετά από κόρνερ του Ζαμπετάκη ο Αργυράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φιορέντη.

Το τελικό 0-2 για την Επισκοπή έκανε στο 76΄ ο Γωνιωτάκης με ιδανικό πλασέ ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει τη νίκη τους σε 0-3 αν το σουτ του Μουρτζανού δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΑΝ.

AOAΝ (Νίκος Τσώτσος): Φιορέντης, Πηγιάκης, Μουτάκης (66’ Σταυρακάκης), Μυντιούρης, Δέλλιος (77’ Χαβάκης), Μαραγκός, Γκέκας (53’ Καουκάκης), Φαγάς, Χατζιάι, Δετοράκης, Καρνιάτης

Επισκοπή (Γιώργος Ξηράκης):Κελαΐδής, Μανταδάκης, Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Μποτονάκης, Μπαστάκης, Αντιασβίλι (59’ Γωνιοτάκης), Σουμπασάκης (63’ Φρατζεσκάκης), Ταμάμης (81’ Μουρτζανός), Κοζανίδης, Βελονάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook