Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», μίλησε στη Ναταλία Γερμανού το πρωί της Κυριακής.

«Χαίρομαι που είμαι κοντά σας. Επειδή είμαι ο μεγαλύτερος της παρέας θέλω να σας πω ότι είστε πολύ ωραία εκπομπή, σας βλέπουμε όλοι. Δεν είστε καθόλου επηρμένοι και συγχαρητήρια στη φιλενάδα μου, που έχει βρει τέτοια ομάδα και κάνει εκπομπάρα» είπε στην οικοδέσποινα της εκπομπής ξεκινώντας τη συζήτηση.

Για την εμπειρία του, από τη θέση του Δημάρχου Ανατολικής Φθιώτιδας, είπε: «Ξαφνικά εκεί που περπατάγαμε ένας παππούς είπε “όλα γκλε”. Και έτσι, έγινε προεκλογικό σύνθημα» ενώ τόνισε: «Έψαχνα να βρω αυτό που μου έλειπε και το βρήκα. Μου αρέσει που είμαι Δήμαρχος στον τόπο μου».

Πώς πήρε, όμως, την απόφαση να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, αφήνοντας τον χώρο της υποκριτικής; Ο ίδιος εξήγησε: «Αυτή τη δουλειά πρέπει να την αφήνεις ένα τσακ πριν (αναγκαστείς να) την αφήσεις. Και επειδή ξέρω τι μου γίνεται … Βέβαια είχα κι άλλες δουλειές να ασχοληθώ εδώ στην Αθήνα, πέραν από αυτή που ξέρετε» ενώ παραδέχτηκε: «Αν χάσω τις επόμενες εκλογές, θα είμαι πάλι εκεί ως αντιπολίτευση. Αν σταματούσα να είμαι δήμαρχος στον τόπο μου, θα πέθαινα».

Σχετικά με την πρόσφατη σύλληψή του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Τις χειροπέδες τις έβαλα εγώ για να κάνω το κόλπο μου με τα μέσα. Βεβαίως, θα χρησιμοποιήσω τη δημοσιότητά μου για το καλό του τόπου μου. Δεν κάναμε τσαμπουκά, όμως. Τα νόμιμα ζητούσαμε».

Σκέφτεται, όμως, στο μέλλον να διεκδικήσει και μια βουλευτική έδρα; «Δεν θα χαλάσω και τη ζωή μου για πάω στη Βουλή. Δεν επιστρέφω στην Αθήνα με τίποτα. Δεν θέλω μπλεξίματα τέτοιου είδους. Δεν μπορώ να ζήσω στην Αθήνα και δεν θέλω να μπω σε κανένα κομματικό στρατόπεδο» αν και τόνισε: «Υπάρχουν και άνθρωποι μες στην Βουλή που είναι σπουδαίοι. Υπάρχει, όμως, και ένα μεγάλο ποσοστό που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί».

Ένας άντρας «χορτασμένος», όπως τον χαρακτήρισε η, πρώην σύντροφός του, Ναταλία Γερμανού, πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης στη ζωή του; «Στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα μια σύντροφο. Δεν θα ήμουν κι εγώ καλός. […] Μπορεί να κάνω να πάω στο σπίτι δύο μέρες, γιατί πήγα σε ένα χωριό και κάτσαμε και εκεί ένα βράδυ. Αυτές είναι φοβερές πολυτέλειες σε έναν άντρα, δεν θα ήθελα να τις χάσω».

 

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε πως δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στην υποκριτική, λέγοντας: «Όποιος κάθεται πολύ δεν είναι παραγωγικός. Θα ήθελα να επιστρέψω στο μέλλον στο θέατρο. Δεν έχω κλείσει αυτή την πόρτα» ενώ παραδέχτηκε πως παρακολουθεί τηλεόραση: «Τα βλέπω όλα τα σήριαλ και μου αρέσουν. Εμένα η ελληνική τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ. Αυτά που δεν μπορώ να δω είναι τα τούρκικα. Όχι πως έχω κάτι με τους Τούρκους αλλά είναι τόσο τριτοκοσμικά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook