Η απόσταση που θα διανυθεί θα είναι η εξής: Τρίκαλα-Λάρισα-Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Σκόπια-Σερβία-Κροατία-Σλοβενία-Αυστρία-Γερμανία και επιστροφή από την ίδια διαδρομή στα Τρίκαλα. Συνολικά 4.000 χλμ. και περίπου 200 ώρες συνεχόμενης ποδηλασίας.

Μπορεί για κάποιους να θεωρηθεί ασύλληπτη η νέα αυτή τιτάνια προσπάθεια του υπεραθλητή Στέλιου Βάσκου και για κάποιους άλλους ακόμα και τρελή.Για τον ίδιο αποτελεί μια πραγματικότητα, καθώς το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό. Η αγάπη και η συμπαράσταση των Τρικαλινών, και όχι μόνο, είναι το «ντοπάρισμα» που χρειάζεται ο Στέλιος για να τα καταφέρει και πάλι.

Ο Στέλιος ποτέ δεν αποσύρθηκε από την ποδηλασία, παρά το πέρασμα 40 χρόνων πάνω στο ποδήλατο, και αυτό γιατί πάντα ήθελε να προσφέρει και να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του.
Αυτός είναι και ο λόγος που το νέο εγχείρημα θα γίνει σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».Η εκκίνηση του νέου εγχειρήματος θα δοθεί και πάλι μπροστά από το Δημαρχείο Τρικάλων στις 12:00 το μεσημέρι, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, και ο τερματισμός, υπολογίζεται στον ίδιο χώρο, δύο εβδομάδες μετά, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook