Στη διάθεση του Κρίς Χουγκάζ βρίσκεται από την Τρίτη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ ο 26χρονος πλέϊ μεϊκερ Χρήστος Παπανικολάου .

Ο Παπανικολάου μάλιστα συμμετείχε και στις δύο προπονήσεις που έγιναν την Τρίτη το πρωί και το απόγευμα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά το γεγονός ότι έχει να παίξει αρκετό καιρό. Μάλιστα έδειξε ότι ο προπονητής του ΟΦΗ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αμύντα στο Κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Για να έχει δικαίωμα συμμετοχής όμως κόντρα στον Αμύντα ο Παπανικολάου θα πρέπει να εκδοθεί έγκαιρα και το δελτίο του και για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν μέχρι την Παρασκευή να έχουν έτοιμο το δελτίο του παίκτη.

Επιστρέφει με τη Νέα Κηφισιά ο Καραδολάμης

Την ίδια ώρα στο μέτωπο των τραυματιών ο Δημήτρης Καραδολάμης βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό καιρό καθώς έχει αυξήσει τους ρυθμούς του προγράμματος του και αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους στο εκτός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Νέα Κηφισιά.

Ο Καραδολάμης αναμένεται να είναι 100% έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος το οποίο θα διακοπεί στις 17 Δεκεμβρίου και θα ξαναρχίσει στις 7 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook