Καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη”, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σταμάτης Κραουνάκης και μίλησε για την παιδική του ηλικία, την ενασχόληση του με τη μουσική, ενώ αποκάλυψε με ποιους νέους καλλιτέχνες θα ήθελε να συνεργαστεί.

Μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εφηβεία του, περιγράφοντας τον εαυτό του ως “αριστούχο αλητάμπουρα”: «Ήμουν καλός μαθητής και επιμελής, αλλά δεν διάβαζα. Σε αυτό βοήθησε ότι είχα εγκυκλοπαιδικό περιβάλλον», δήλωσε.

Η ενασχόληση του με τη μουσική προέκυψε σχεδόν φυσικά, καθώς όπως ανέφερε από μόνος του ζήτησε να του αγοράσουν ένα μουσικό όργανο. «Ζήλευα μια φίλη μου που είχε πιάνο και ζήτησα και εγώ ένα από τη μητέρα μου. Και μου το πήρε», ενώ αποκάλυψε πως οι μουσικές επιρροές του προέρχονται από τις γιαγιάδες του.

Στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το ποιον συμπαθεί από τους νέους καλλιτέχνες, ο 56χρονος συνθέτης, απάντησε: «Λατρεύω τον Μουζουράκη. Θέλω να κάνω ένα μιούζικαλ γι’ αυτόν. Δεν είναι τραγουδιστής, είναι performer», δήλωσε και πρόσθεσε πως του αρέσει επίσης η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Τόνισε τέλος, πως, «έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές σήμερα, αλλά δεν βλέπω ισχυρούς δημιουργούς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook