Η μόνη και τελευταία ελπίδα των ομάδων της Football League 2 για να σώσουν τη χρονιά είναι ο ΟΠΑΠ. Για αυτό το λόγο άλλωστε, θα γίνει σήμερα συνάντηση ανάμεσα στον Χανιώτη πρόεδρο του ΟΠΑΠ, Γιάννη Σπανουδάκη και αντιπροσωπία εκπροσώπων της κατηγορίας προκειμένου να συζητήσουν την αναγκαιότητα επιχορήγησης του πρωταθλήματος από τον ΟΠΑΠ.

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 με κύριο θέμα συζήτησης την επιπρόσθετη επιχορήγηση του ΟΠΑΠ στην Football League 2 δίνοντας λύσεις στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φτάνουν σε σημείο διάλυσης του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα ραντεβού που είναι καιρό στα πλάνα των ανθρώπων της Γʼ Εθνικής και η βοήθεια των τοπικών βουλευτών οδήγησε στον καθορισμό αυτής της συνάντησης.

Το παρών από τον 1ο όμιλο αναμένεται να δώσουν οι Σωτήρης Μαυρονάσος (Κόρινθος), Γιώργος Χριστοφιλόπουλος(Ασπρόπυργος), Θανάσης Καφέζας (ΠΑΟ Ρουφ) και Χρυσόστομος Ψέλλας (Ρόδος) ενώ από τον 2ο όμιλο οι Μιχάλης Μπαλασάς(Αναγέννηση Επανομής) και Αγάπιος Γαβριηλίδης (Κοζάνη).

Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή (18/2) έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων των εκπροσώπων των ομάδων της Γ\’ Εθνικής στην Κατερίνη, όπου θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα αναδιάρθρωσης της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook