Την άμεση ενεργοποίηση των Αρχών προκειμένου να εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του Εθνικού Κολυμβητηρίου Χανίων ζητούν στο ψήφισμα που συνέταξαν οι φορείς της Νέας Χώρας στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποίησαν την Τρίτη (13/12) το βράδυ.

Σύμφωνα με αυτό, ζητάνε να μην κλείσει το φως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου και να βρεθούν εκατοντάδες αθλητές χωρίς τη δυνατότητα άθλησης και προπόνησης.

Αναλυτικά:

«Το κολυμβητήριο της πόλης μας από 12-12-2011 δυστυχώς είναι κλειστό. Εμείς οι φορείς της Νέας Χώρας, οι γονείς, οι φίλοι που βρισκόμαστε γύρω απ’ αυτή την εστία πολιτισμού και αθλητισμού θεωρούμε απαραίτητη την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Καλούμε την υπεύθυνη πολιτεία, το Ε.Α.Κ.Χ., τους βουλευτές, την περιφέρεια Κρήτης, την αντιπεριφέρεια Χανίων, τον Δήμο Χανίων, να ενεργοποιηθούν, να πράξουν το καθήκον τους ώστε να μην κλείσει το φως, να μη σταματήσει η λειτουργία του Εθνικού Κολυμβητηρίου Χανίων, να μη βρεθούν 700 αθλητές χωρίς τη δυνατότητα άθλησης και προπόνησης, μακριά από αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν δεύτερο σπίτι τους.

Ενώνουμε τη φωνή μας, βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και καλούμε τους υπόλοιπους φορείς της πόλης μας να ενωθούν μαζί μας σε αγώνα».

 

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook