Ένας Βρετανός πρώην πρεσβευτής δεν πίστευε στα μάτια του όταν ξύπνησε και είδε ότι κοιμόταν αγκαλιά μ’ ένα δέντρο. Ήταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Ο άνδρας άκουγε τον θόρυβο από την καταιγίδα που μαινόταν έξω και δεν μπορούσε να κοιμηθεί καλά.

Ξαφνικά ένας ισχυρός θόρυβος συγκλόνισε τη γειτονιά του στο Χαμφσάιρ κι ένα δέντρο έπεσε πάνω στο αξίας 712.000 ευρώ σπίτι του σχίζοντας στα δύο την οροφή, ενώ τελικά προσγειώθηκε στο κρεβάτι του ακριβώς στην πλευρά της συζύγου του.

Εκείνη για καλή της τύχη απουσίαζε το βράδυ καθώς λόγω της κακοκαιρίας είχε φύγει φοβισμένη από το σπίτι. Ο άνδρας αν και δεν τραυματίστηκε από τα σπασμένα τούβλα και τους σοβάδες, τελικά απέκτησε μία ουλή στο πρόσωπο από τα κλαδιά του δέντρου… που «ξάπλωσε» δίπλα του.

Λόγω σφοδρής καταιγίδας περισσότερα από 300 σπίτια στην περιοχή του Μπρίξτον δεν είχαν ρεύμα, ενώ αρκετοί κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους από τον φόβο μήπως δέντρα πέσουν πάνω τους από τους ισχυρούς βοριάδες.

Στην Κορνουάλη δρόμοι πλημμύρισαν και οι έντονες βροχοπτώσεις επέφεραν πολλά προβλήματα, ενώ απαγορεύθηκε ο απόπλους για τα φέρι και τα πλοία μεταφοράς εμπορευμάτων. Στο Κεντ μία μητέρα αναγκάστηκε να γεννήσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της όταν το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φθάσει λόγω των αποκλεισμένων δρόμων. Όμως, και η Σκωτία πλήττεται από την κακοκαιρία και σφοδρή χιονόπτωση.

\"\"
\"\"

\"\"

\"\"

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook