Για ακόμη μια χρονιά η εταιρία τηλεπικοινωνιών «Vodafone» είναι άξιος συμπαραστάτης στις προσπάθειες των αθλητών του στίβου του ΟΦΗ αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Η συνεργασία της γνωστής εταιρίας και το περιεχόμενο αυτής με τον σύλλογο του ΟΦΗ παρουσιάστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στην αίθουσα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». 

Το παρόν στη συνέντευξη τύπου από πλευράς ΟΦΗ έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς , ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης , καθώς και μέλη των διοικήσεων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Μηνάς Πίτσος και Γιώργος Γεωργίου, ενώ το τμήμα στίβου ο κ. Αντωνακάκης , και οι αθλητές Φλωρεντία Καλογεράκη και Γιάννης Κακεπάκης.

Την εταιρία «Vodafone» εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο γενικός διευθυντής της εταιρίας κ. Μένανδρος Παντελίδης και η κ. Ρένα Γιαννουδάκη.

O κ. Ξημέρης τόνισε από την μεριά του για την συνεργασία με την «Vodafone» ότι : «εδώ και πέντε χρόνια η συγκεκριμένη εταιρία είναι συνοδοιπόρος σε μια μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Χωρίς αυτή την βοήθεια αυτή δεν θα μπορούσε το τμήμα στίβου και ο Ερασιτέχνης να έχουμε αυτή την ομαδική και συλλογική δουλειά που έχει προκύψει και τις επιτυχίες που έχουν τα τμήματα μας. Είναι μια μεγάλη προσφορά που κάνουν στα παιδιά του κλασικού αθλητισμού και εμείς θα είμαστε δίπλα τους προκειμένου να προβάλουμε κατά τον καλύτερο τρόπο αυτή την εταιρία. Ευχόμαστε να τους έχουμε για πολλά χρόνια κοντά μας. Δυστυχώς η πολιτεία είναι απούσα αφού δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε τον αθλητισμό και αν δεν υπάρχουν τέτοιες χορηγίες πολλά σωματεία θα καταρρεύσουν\”. 

Ο Νίκος Μαχλάς από την πλευρά του επισήμανε : «Η βοήθεια της «Vodafone» ενισχύει την προσπάθεια που κάνουμε και ελπίζουμε να ανταποδώσουμε με το καλύτερο την δικιά σας προσπάθεια. Θέλω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την εταιρία και να βοηθήσουμε όλοι σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Είναι μια πολύ καλή συμφωνία και για τις δύο εταιρίες με πολλαπλά οφέλη και για εμάς αλλά και για την «Vodafone».

Η κ. Γιαννουδάκη από την εταιρία της «Vodafone» υπογράμμισε ότι : «Υποστηρίζουμε την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου επικοινωνιακού προγράμματος, άμεσης και έμμεσης προβολής με πολλούς αποδέκτες. Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έχει ως μοναδικό στόχο την προβολή του χορηγού αλλά και την ουσιαστική υποστήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας και του τμήματος του στίβου προκειμένου να επιτευχθεί η γενικότερη παρουσία τους στις διοργανώσεις που συμμετέχουν».

Ο γενικός διευθυντής της «Vodafone» κ. Παντελίδης δήλωσε από την πλευρά του : «Είναι τιμή μας να στηρίζουμε τις προσπάθειες του ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο και τον στίβο . Η προσπάθεια που γίνεται από αυτούς τους ανθρώπους για να προωθήσουν τον αθλητισμό είναι υποδειγματική. Εμείς είμαστε δίπλα στο σωματείο του ΟΦΗ και συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με τον στίβο του ΟΦΗ για 7η συνεχόμενη χρονιά και με την ποδοσφαιρική ομάδα για 6η χρονιά με ένα διάλλειμα δύο ετών. Θέλουμε να κάνουμε πολλές δράσεις μαζί με τον ΟΦΗ».

O κ. Αντωνακάκης εκ μέρους του στίβου του ΟΦΗ επισήμανε : «Για εμάς η «Vodafone» είναι μια οικογένεια για εμάς όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε. Είναι χορηγός ονόματος στο στίβο του ΟΦΗ και ειδικά για την φετινή χρονιά αν δεν υπήρχε η «Vodafone» είχε τεθεί θέμα το πώς θα ξεκινήσουμε τη χρονιά. Είμαστε στην 6η θέση Πανελληνίως και ξεπερνάμε πολλά ιστορικά σωματεία της Ελλάδας και η συμβολή της «Vodafone» σε αυτό το κομμάτι ήταν πολύ μεγάλη.

Για το αν υπάρχουν διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ ο κ. Μαχλάς τόνισε : «Στις 30 Δεκεμβρίου υπάρχει η γενική συνέλευση όπου εκεί πέρα μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν όσοι θέλουν και να προσφέρουν σε αυτή την ομάδα . Η ομάδα είναι ανοιχτή και κανένας δεν είναι σε κάποιες κέραιες θέσεις για τον εαυτό του αλλά για το καλό του συλλόγου. Με γνώμονα αυτή την σκέψη έτσι προχωράει η ΠΑΕ ΟΦΗ και εύχομαι και ελπίζω ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν αν προσπαθήσουμε όλοι».

Η Φλωρεντία Καλογεράκη από την μεριά των αθλητών του στίβου του ΟΦΗ επισήμανε : «Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ χρειάζεται βοήθεια με κάθε τρόπο και το μόνο που ζητάμε είναι να έχουμε βοήθεια από τέτοιους φορείς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αθλητισμό. Πιστεύουμε ότι με τέτοιου είδους βοήθειες μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιοι χορηγοί όπως η «Vodafone». Για εμένα το νέο έτος είναι μια δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε πολλούς αγώνες και μαθήματα. Δεν ξέρω πως θα μου βγει η χρονιά αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο» ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Βαλκανιονίκη αθλητή του ΟΦΗ Γιάννη Κακεπάκη που δήλωσε :«Χάρη στη «Vodafone» το σωματείο θα μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει. Χωρίς την βοήθεια αυτών των ανθρώπων δεν θα μπορούσαμε να είμαστε έκτο σωματείο στην Ελλάδα.».

Τέλος τόσο ο Νίκος Αναστόπουλος όσο και ο Γιώργος Γεωργίου εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ ευχαρίστησαν την εταιρία «Vodafone» για την χορηγία τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook