Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Cretaquarium. Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Καρχαρία με την παρουσία του Αι Βασίλη και των ξωτικών μικροί και μεγάλοι φίλοι έχουν την δυνατότητα να ζήσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλαρότητας στον ιδιαίτερο χώρο του Ενυδρείου. Ένα πρόγραμμα με δραστηριότητες ,εμπνευσμένες από τον καταπληκτικό κόσμο της θάλασσας ,γεμάτο πολλές εκπλήξεις και δρώμενα.

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Cretaquarium, και για την περίοδο που αυτές διαρκούν (έως και τις 5 Ιανουαρίου 2012),το Ενυδρείο ανταποκρινόμενο στην αγάπη των φίλων του, υιοθετεί νέο Εορταστικό εισιτήριο εισόδου η τιμή του οποίου διαμορφώνεται στα 5 € για όλους τους φίλους του Ενυδρείου (μικρούς και μεγάλους).

Ένα εισιτήριο το οποίο δεν θα πρέπει να πετάξουν οι φίλοι του Ενυδρείου, αφού τους δίνει την δυνατότητα να το επισκεφτούν ξανά πληρώνοντας μόνον 3 €.(ισχύει έως και τις 5 Ιανουαρίου 2012)

Οι εκδηλώσεις στο Cretaquarium από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και μέχρι την 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά (εκτός από τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς) ενώ θα κορυφωθούν την ημέρα των Θεοφανείων με τον Αγιασμό των υδάτων που θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook