Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ζυμώσεων και επαφών οι διοικητικές εξελίξεις που όλοι περίμεναν στην ΠΑΕ ΟΦΗ όλο αυτό τον καιρό φαίνεται πως είναι προ των πυλών.

Την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του «Γεντί Κουλέ» ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει την είσοδο δύο επιχειρηματιών του Ηρακλείου στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που θα πάρουν τις θέσεις των Γιώργου Καλουτσάκη και Ανδρέα Μανουσάκη που έχουν παραιτηθεί εδώ και καιρό αλλά οι παραιτήσεις τους δεν έχουν γίνει γνωστές από το διοικητικό συμβούλιο.

Ο ένας επιχειρηματίας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο των Μ.Μ.Ε και ο άλλος στο χώρο του αυτοκινήτου, με τον πρώτο πάντως σύμφωνα με πληροφορίες να θέλει να παίξει ηγετικό ρόλο στις όποιες διοικητικές αλλαγές γίνουν στον ΟΦΗ με την είσοδο νέων μελών στο δ.σ αλλά και χρημάτων από επιχειρηματίες που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει βρει για να βοηθήσουν την κρητική ΠΑΕ.

Την Παρασκευή το μεσημέρι έγινε ένα διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ ΟΦΗ όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και φαίνεται να «κλείδωσε» η είσοδος των δύο νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα με τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Μ.Μ.Ε υπήρξε και μια συνάντηση μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου στην οποία όμως δεν έδωσαν το παρών όλα τα μέλη του δ.σ της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι εξελίξεις λοιπόν που περίμενε ο κόσμος του ΟΦΗ σε διοικητικό επίπεδο και κατ΄επέκταση σε οικονομικό κομμάτι αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα και όλοι ευελπιστούν οι άνθρωποι που θα μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο να έχουν και την ανάλογη επιφάνεια για να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα και να μην είναι απλώς μια «φούσκα» που θα σκάσει μέσα σε λίγους μήνες.

Αμφίβολος ο Παπουλής 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Κέρκυρα στην προπόνηση της Παρασκευής παρουσιάστηκε και πάλι πρόβλημα σχετικά με την συμμετοχή του Φώτη Παπουλή στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες».

Ο 26χρονος επιθετικός που τις τελευταίες δύο ημέρες είχε ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Κατά συνέπεια η συμμετοχή του στο ματς με την Κέρκυρα θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ».

Αν καταφέρει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα ο Παπουλής τότε ο Αναστόπουλος θα τον πάρει στην αποστολή σε διαφορετική περίπτωση όμως δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του για να μην υπάρξει υποτροπή στον τραυματισμό που έχει ο 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ΟΦΗ πέραν του Παπουλή γυμνάστηκαν κανονικά την Παρασκευή και ο Στάθης Ταυλαρίδης που έχει επιστρέψει πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook