Χριστούγεννα! Παντού λαμπάκια, μικρά μεγάλα, λευκά πολύχρωμα, αριστοκτατικά αλλά και ..κίτς! Όπως και να είναθι, όσα και να είναι σε βάζουν κατευθείαν στο mood των γιορτών! Δείτε εδώ τις πιο όμορφα στολισμένες πόλεις του κόσμου…

Βιέννη

Αριστοκρατική η ατμόσφαιρα στην όμορφη πόλη της Αυστρίας, όπου ο στολισμός δεν επεκτείνεται σε πολύχρωμα φωτάκια, αλλά στην απλότητα των λευκών φώτων, τα οποία δένουν απόλυτα με τα πανέμορφα κτήρια του κέντρου.

\"\"


Κοπεγχάγη-Tivoli Gardens

Δεν σας θυμίζει σε τίποτα Κοπεγχάγη, έτσι δεν είναι; Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην… ιαπωνική γειτονιά της Κοπεγχάγης, η οποία είναι πλούσια διακοσμημένη με πολύχρωμα φωτάκια, τραβώντας την προσοχή κάθε τουρίστα! Κάντε μια ήρεμη βόλτα και γευτείτε ζεστό κρασί και καραμελωμένα μηλαράκια… νιώστε  Χριστούγεννα!

\"\"

 

Βέλγιο-Βρυξέλλες

Πανέμοργα φώτα στην περιοχή Grande Place! Την περίοδο των Χριστουγέννων οι Βρυξέλλες είναι το απόλυτο place-to be με 240 chalet να σερβίρουν ζεστή βέλγικη βάφλα υπό το πολύχρωμο, χαρωπό φώς των Χριστουγέννων!

\"\"

 

Γεωργία- Callaway Gardens

Ένα απο τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα πάρκα με 8.000.000 λαμπάκια να τραβούν τα βλέμματα μικρών και μεγάλων! Κάντε και εσείς ένα μικρό τούρ με το τρενάκι και μείνετε έκπληκτοι με το τι μπορεί κανείς να δημιουργήσει με μερικά λαμπάκια!

\"\"

 

Κολομβία-Μεντεγίν

Εδώ δεν μένουν στον απλό στολισμό… αφού εδώ τα λαμπιόνια ξεπερνούν κάθε φαντασία δημιουργώντας τρισδιάστατο στολισμό!

\"\"

 

Σουηδία-Γκέτεμποργκ

Άρωμα ψημένων αμυγδάλων σε συνδυασμό με ζεστό κρασάκι… μια βόλτα στον όμορφο δρόμο του Γκέτεμποργκ και δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να νιώσεις την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων!

\"\"

Κίνα-Χόνγκ Κόνγκ

Εντυπωσιακή πόλη από μόνη της, αφού δεν χρειάζεται να έρθουν τα Χριστούγεννα για να μείνει ο κάθε Ευρωπαίος τουρίστας με το στόμο ανοιχτό! Φώτα παντού, χρώματα, μουσικές και ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο με κρύσταλλα swarovski!

\"\"

 

Ιαπωνία-Kope

Οι Ιάπωνες ξέρουν να εντυπωσιάζουν! Απίστευτος γιορτινός στολισμός που δεν περνάει απαρατήρητος! ΔεκΆδες χιλιάδες λαμπάκια σε διάφορα χρώματα, μόνιμη κίνηση και ζωντάνια στους δρόμους… όποιος προτιμάει τους έντονους ρυθμούς ξέρει που να πάει!

\"\"


(nationalgeographic)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook