Στις «4» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πέρασαν Ρούβας και Ζαρός όπου ξεπέρασαν τα εμπόδια του Creta Pergola ΠΑΟΚ και Ηρακλή Ηρακλείου αντίστοιχα. Οι δύο μεσσαρίτικοι σύλλογοι θα συναντήσουν τους Γιούχτα και Αλμυρό που εξασφάλισαν την πρόκριση από την προηγούμενη εβδομάδα καθώς κατάφεραν να αποκλείσουν τους Ρωμανό και ΑΟ Τυμπακίου. 

Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες

Ο Ρούβας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 μέσα στον Κρουσώνα, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του έτυχαν. Και μπορεί να αγωνίστηκε χωρίς πολλούς βασικούς, ωστόσο αυτό δεν έδειξε να επηρεάζει καθόλου το συγκρότημα του Μύρωνα Σηφάκη. Μόλις στο 10’ ο ΠΑΟΚ έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μπινιχάκη, όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο Χριστοδουλάκης. Στο 35’ ήρθε το γκολ για τον Ρούβα με τον Μπάμπη Αν δρεαδάκη ο οποίος κάρφωσε την πρώην του ομάδα. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πουλάκης επιχείρησε το σουτ, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Χριστοδουλάκη. Στο 75’ ο ΠΑΟΚ κερδίζει, πέναλτι ωστόσο ο Νίκος Κουράκης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Ταμάμης στο 86’ με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γεωργίου. 

Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο

Η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες (λόγω κατηγορίας) φάνηκε στο Ζαρό καθώς το τελικό 3-0 απέναντι στον Ηρακλή δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση. 
Οι Μεσαρίτες προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μεταξάκη στο 70ο λεπτό. Το επόμενο πεντάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Γιάννη Κοντάκη Πρώτα ο Τσουπάκης έκανε το 2-0 για τον Ζαρό και τον θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Φάνης Χαλκιαδάκης με κεφαλιά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook