Η συνέντευξη «κόλαφος» που έδωσε ο Στράτος Γεωργιάδης στην εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ» πριν από δύο ημέρες, αναμφίβολα έφερε αναταράξεις στο προσφυγικό προάστιο έπειτα από τις κατηγορίες προς τον πρόεδρο Γιάννη Καλέμπουμπα και το Δ.Σ του ΠΟΑ. Χθες το μεσημέρι, ήρθε η απάντηση. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων», αναφέρεται στα χρέη που ανέλαβε η διοίκηση, όπου μαζί με τον ΙΚΑ υποστηρίζει ότι ξεπερνούν τις 250.000. ευρώ. Μάλιστα ο κύριος Καλέμπουμπας λέει πως τα νούμερα αυτά, τα έδωσε ο ίδιος ο Στράτος Γεωργιάδης και μάλιστα έχει στα χέρια του χειρόγραφη κατάσταση με τον γραφικό χαρακτήρα του ίδιου, την οποία του την παρέδωσε το περασμένο καλοκαίρι.
Αναλυτικά η επιστολή 
«Εγώ σαν πρόεδρος και το Δ.Σ. του Π.Ο.Α. μετά τη συνέντευξη του κ. Γεωργιάδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα, και εγώ ιδιαίτερα που βάλλομαι από τον πρώην συνεργάτη μου επί 30 χρόνια.
1ον. Σίγουρα δεν θα ανοίξουμε διάλογο από τον Τύπο για τα τεκταινόμενα στο σύλλογό μας. Οι ενέργειες οι δικές μου και της διοίκησης έχουν τη συγκατάθεση της Γενικής Συνέλευσης του καλοκαιριού κυρίαρχο σώμα που αποφασίζει, για τις τύχες του σωματείου και η πρότασή μου για το πώς θα πορευθεί τα επόμενα χρόνια μετά τις δυσκολίες τις οικονομικές στις οποίες βρέθηκε μετά τον υποβιβασμό μας στην Δ΄ Εθνική έγιναν δεκτές παμψηφεί.
Εγώ προσωπικά λοιπόν και το Δ.Σ. στη Γενική Συνέλευση των μελών θα λογοδοτήσουμε, και εκεί οι επίδοξοι παράγοντες με τα πολλά λεφτά θα πρέπει να ζητήσουν την εντολή για να διοικήσουν.
Σίγουρα δεν θα βοηθήσουμε να γυρίσει ο σύλλογος σε διαμάχες παρατάξεις κ.λπ. που όλοι θυμούνται στο προάστιο. Κάποτε κατηγορηθήκαμε όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στο τοπικό ότι την κάναμε ασανσέρ. Τότε ήμουν πρόεδρος πάλι εγώ και γενικός αρχηγός ο κ. Γεωργιάδης.
2ον. Για το θέμα της οικονομικής κατάστασης και των χρεών που παρέλαβε η διοίκησή μας κάνω γνωστό ότι μπορούμε και μπορούσαμε το καλοκαίρι στη Γ.Σ. να φέρουμε χειρόγραφη κατάσταση με το γραφικό χαρακτήρα του κ. Γεωργιάδη που μας παρέδωσε, με τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές με το ποσό των 143.300 ευρώ. Επίσης βεβαιώθηκε χρέος προς το ΙΚΑ 119.000 ευρώ. Σημειώνουμε ότι από τα χρέη προς ποδοσφαιριστές κατεβλήθησαν ενενήντα χιλιάδες προς τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην ομάδα.
3ον. Εμείς προχωρούμε στο δρόμο που χαράξαμε με την έγκριση της Γ.Σ., πιστεύουμε ότι ο κ. Πατεμτζής είναι ο καταλληλότερος για να μας οδηγήσει στο στόχο μας. Επίσης δηλώνουμε ότι οι παίχτες που ήρθαν στην ομάδα μας είναι άξιοι και καταβάλλουν την απαιτούμενη προσπάθεια για να χτιστεί το νέο σύνολο που με νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές θα μας επιτρέψει να επανέλθουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Εγώ προσωπικά σαν πρόεδρος και πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας δηλώνω ότι δεν με ενδιαφέρει η υστεροφημία μου σαν παράγοντας ποδοσφαίρου, αλλά σαν άνθρωπος, όλους εκεί που αξίζουμε και δεν κρίνει από 2-3 αποτελέσματα ή από τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της ομάδας μας στην τρέχουσα σεζόν.
4ον. Κλείνοντας βεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να επανέλθουμε και αν προκληθούμε όπως δεν κάναμε και σε προηγούμενη πρόκληση όταν τα μέλη του Δ.Σ. χαρακτηρίστηκαν χειροκροτητές.
Και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ένας σοβαρός λόγος για να ντρέπεται κανείς είναι να αισθανθεί, αν μπορεί, ότι είναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook