Η έδρα του Ζαρού όπως όλα δείχνουν θα είναι το μεγάλο όπλο για την ομάδα της Μεσαράς προκειμένου να παραμείνει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και αυτό φάνηκε σε ακόμη ένα ματς καθώς το συγκρότημα του Αντώνη Καλογεράκη μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το Ηρακλειώτικο ντέρμπι με την Χερσόνησο κερδίζοντας άνετα με 3-1. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν έντονα για ακόμη μια αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με γκολ του Γ. Κλαπάκη και διπλασίασαν τα τέρματα τους με εκπληκτικό γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου από τον Ανδριαδάκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το 3-0 που πέτυχε για τον Ζαρό στο 68΄ με γυριστό βολέ ο Αλεξάκης ενώ το μόνο που κατάφερε η Χερσόνησος ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 90΄ με τον Δεληθωμαϊδη.

Νερά Ζαρός: Φούλγκερ, Πρινιανάκης (75′ Δαριβιανάκης), Νταβιγλάκης, Λουλιάδης, Αναγνωστάκης, Διγενής Χαλκιαδάκης, Κλαπάκης Γ., Προβιδάκης (58′ Αλεξάκης), Ανδριαδάκης (78′ Τσαϊνης), Κλαπάκης Β.

Χερσόνησος: Καμαράτος, Σωμαράκης, Αριστεινίδης Π., Κουτσάκης Χαλκιαδάκης Μ., Αριστεινίδης Γερ., Δεληθωμαϊδης, Βλάχος (85′ Ανωγειανάκης), Κίτσας, Καπετανάκης (79′ Βασιλείου), Γουργιώτης (46′ Τεπετός).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook