Ο αγώνας-πρόκληση με την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ βρίσκεται στον ορίζοντα για τον Πλατανιά, που αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, από το οποί βγήκε και πάλι αλώβητος.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί ξανά τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για τη στήριξη, ενώ παράλληλα συγχαίρει το διαιτητικό τρίο του παιχνιδιού.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας δεν ισχύουν για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα (21/12), με τις τιμές να ξεκινάνε ορίζονται για τα εισιτήρια στα 10, 15 και 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για την εντυπωσιακή του συμπαράσταση στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Επίσης, συγχαίρει το διαιτητικό τρίο των κυρίων Ιωαννίδη (Αργολίδας), Χειβιδόπουλου (Αργολίδας) και Πετρόπουλου (Αρκαδίας) για την πολύ καλή διαιτησία τους.

Όσον αφορά, το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας που είναι με αντίπαλο την Κέρκυρα για την Δ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, την προσεχή Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θέλει να ενημερώσει ότι για τον συγκεκριμένο θεσμό δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ για την κεντρική κερκίδα, 15 για το \”πέταλο\” και 10 ευρώ για τους όρθιους.

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ παρακαλεί θερμά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου να προσέλθει όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο του Μάλεμε από τις 16.00 η ώρα που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Προπώληση εισιτηρίων θα υπάρξει για μία μόνο ημέρα, την Τρίτη (20/12), μεταξύ των ωρών 11.00 έως 16.00 από τα γραφεία της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook