Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η 33χρονη παρουσιάστρια με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφήνουν υπόνοιες για επανασύνδεση με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από μια τυχαία συνάντησή τους σε club του Κολωνακίου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο παρελθόν η Ελεονώρα είχε φτάσει στο σημείο να ζητήσει από τον πρώην σύντροφό της να στείλει εξώδικο στα Μέσα ενώ η ίδια είχε παρακαλέσει συναδέλφους και εκδότες να μην τους ταυτίζουν μετά τον χωρισμό, έτσι ώστε να προστατεύσει την προσωπική του ζωή από τη στιγμή που δεν είναι επώνυμος- παρόλα αυτά ήταν υποχρεωμένος να ζήσει τον απόηχο της σχέσης και του χωρισμού.

Το Yupi συνάντησε την Ελεονώρα στο Rex το βράδυ του Σαββάτου και της ζήτησε να σχολιάσει όσα ακούγονται για την προσωπική της ζωή: «Με τον Γιάννη έχουμε χωρίσει εδώ και έναν χρόνο ακριβώς» δήλωσε. «Στην αρχή ήταν λογικό να έχουμε επαφές τακτικά γιατί είχαμε και ένα σπίτι τριών χρόνων να κλείσουμε. Εδώ και κάτι μήνες οι επαφές μας έχουν αραιώσει και περιορίζονται μόνο σε τυχαίες συναντήσεις που ωστόσο γίνονται σε εγκάρδιο κλίμα αφού δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Είναι καιρός όμως να σταματήσουν κάποια έντυπα να μας σχετίζουν. Είναι κάτι παλιό που έχει τελειώσει καιρό και η οποιαδήποτε ταύτιση δημιουργεί πρόβλημα και στη δική μου ζωή αλλά και εκείνου που δεν είναι και επώνυμος για να υφίσταται ακόμα όλο αυτό το ανεξέλεγκτο που συμβαίνει».