Μετά την «γκέλα» με την Κέρκυρα στον ΟΦΗ ανασυντάσσονται καθώς ακολουθεί την Πέμπτη το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η προετοιμασία για αυτό το ματς θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τρίτη όπου υπάρχει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα καθώς την Δευτέρα οι παίκτες που έπαιξαν κόντρα στην Κέρκυρα έκαναν μασάζ και ασκήσεις για χαλάρωμα στο Spa του ξενοδοχείου «Candia Maris» και το χαλάρωμα αυτό ήταν μια προσφορά των κομμωτηρίων «ZEN» και «Kaizen» του κ. Γιάννη Καμπάνη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος για το παιχνίδι με τους Πατρινούς ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς θέλει να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του εν όψει και του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί στις 28 Δεκεμβρίου στο «Γεντί Κουλέ» για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Σίγουρος απών είναι μόνο ο Ζόρντι Λόπεθ που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του στο ματς με την Παναχαϊκή ενώ θα λείψει και ο τραυματίας Ζαχαράκης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.

Το ποιοι θα είναι οι παίκτες που διεκδικούν θέση στην βασική ενδεκάδα είναι κάτι που θα φανεί στην προπόνηση της Τρίτης καθώς την Τετάρτη το πρωί θα γίνει ένα χαλάρωμα και στη συνέχεια η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Πάτρα για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με την Παναχαϊκή.

Στο επίκεντρο τα διοικητικά

Πέρα από τα αγωνιστικά στον ΟΦΗ παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα εξωαγωνιστικά θέματα τα οποία αναμένεται να τεθούν επι τάπητος από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκο Μαχλά σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεντεύξεων του «Γεντί Κουλέ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook