Στην αναμέτρηση Κυπέλλου την Πέμπτη στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία για αυτό το ματς κορυφώθηκε την Τρίτη με διπλή προπόνηση που έγινε πρωί και απόγευμα και το ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το ματς με τους Πατρινούς πέρα από τον τιμωρημένο Ζόρντι Λόπεθ και τον τραυματία Ζαχαράκη.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας έχοντας στην σκέψη του και το τελευταίο παιχνίδι που θα ακολουθήσει την επόμενη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο «Γεντί Κουλέ» με τον Λεβαδειακό για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην Παναχαϊκή καθώς από την μία θέλει να δώσει ανάσες σε αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές που έχουν κουραστεί αρκετά από τα συνεχόμενα ματς και από την άλλη θέλει να τεστάρει και την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Καμπάνταης, Ουκάρ, Ζορμπάς, Βάντο και Σόουζα.

Η προετοιμασία για το ματς με την Παναχαϊκή θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη το πρωί όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση στις 10.30 π.μ και εν συνεχεία στις 3.30 οι παίκτες του ΟΦΗ θα πετάξουν για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβούν οδικός στην Πάτρα.

* Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά τον διευθυντή των τμημάτων ακαδημίας της ομάδας μας, κ. Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και την οικογένεια του, για το θάνατο του πατέρα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook