Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την ενδεχόμενη παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γ. Βλάχου,

 «σύμφωνα με δημοσίευμα της online έκδοσης της εφημερίδας «Το Βήμα», ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης. Διαμαντίδης παραίτησε τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής καθηγητή Γιώργο Βλάχο.\”

 Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο κ. Διαμαντίδης, υπέγραψε και απέστειλε  στο Μέγαρο Μαξίμου την παραίτηση του κ. Βλάχου, γιατί διαφωνεί μαζί του πολιτικά, όπως άλλωστε φέρεται να έχει δηλώσει.

 Αυτό, όμως, που έχει να παρατηρήσει κανείς είναι ότι ο κ. Διαμαντίδης για άλλη μια φορά, μας αποδεικνύει ότι έχει χάσει τελείως το δάσος και ασχολείται με το… θάμνο. Και αυτό διότι, ενώ έχασε ολόκληρο ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο, δεν έβγαλε άχνα, ενώ τώρα προσπαθεί να το παίξει σκληρός για τη… Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής. Γιατί άραγε;

 Ο κ. Διαμαντίδης, λοιπόν, για άλλη μια φορά εκτίθεται ανεπανόρθωτα διότι, όπως φαίνεται, δεν περνά ο λόγος του στο Μέγαρο Μαξίμου και έτσι υποχρεώθηκε να διαρρεύσει την παραίτηση Βλάχου, ώστε να τον πιέσει να παραιτηθεί. Όμως, με αυτό τον τρόπο φέρνει προ τετελεσμένων και τον Πρωθυπουργό, βάζοντας συνάμα – ως γνήσιος εκφραστής του παλαιού ΠΑΣΟΚ – την ταφόπλακα στην περιβόητη πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού  περί open gov».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook