Γνωστοί είναι οι δράστες, γνωστά τα παρ’ ολίγον θύματα, γνωστό και το κίνητρο του μακελειού στην περιοχή της Φαιστού στο Ηράκλειο, όπου δυο ένοπλοι με «Καλάσνικοφ» άνοιξαν πυρ εναντίον δικαίων και αδίκων, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα. Πρόκειται για κτηνοτρόφους από δύο οικογένειες με «παρελθόν» σε τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα διαφορών, οι οποίες έχουν αιτία την κατανομή γης για… βοσκοτόπια!

Οι  δράστες της επίθεσης φρόντισαν να εξαφανιστούν για να γλιτώσουν το Αυτόφωρο, αλλά η τοπική Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους. Οι δύο άνδρες προκάλεσαν πανικό στην Κάτω Ζαρού, όταν άρχισαν να πυροβολούν ανεξέλεγκτα «γαζώνοντας» σπίτια και αυτοκίνητα με πάνω από 20 σφαίρες! Στο σημείο βρέθηκαν οι κάλυκες από πολεμικό τυφέκιο, που εξετάζονται από την Σήμανση.

Δυο άλλοι άνδρες –πάλι στην Κρήτη- προτίμησαν να λύσουν τις διαφορές τους με… γροθιές και κλωτσιές, αλλά το έκαναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών του Ενιαίου Λυκείου Ηρακλείου στην περιοχή του Γιόφυρου, που έκαναν διάλειμμα στο προαύλιο του σχολείου! Αιτία του άγριου καυγά ήταν ότι ο ένας πείραξε τα… σκυλιά του άλλου! Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου, βρήκαν αιμόφυρτο τον ένα εκ των συμπλεκόμενων ενώ ο άλλος είχε ήδη διαφύγει τρέχοντας στους στενούς δρόμους της περιοχής.

protothema.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook