«Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια που έχω κάνει στη μουσική, είναι κρίμα να γίνομαι γνωστή ως το κορίτσι κάποιου. Δε μου ταιριάζει ως προσωπικότητα».Τάδε έφη Ελισάβετ Σπανού, επάγγελμα αοιδός και προσφάτως σύμφωνα με δημοσιεύματα…το καινούργιο κορίτσι του Αντώνη Σρόιτερ.

Η Ελισάβετ Σπανού φωτογραφήθηκε στο περιοδικό NITRO με τα απολύτως απαραίτητα και μίλησε για το τραγούδι αλλά και για τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Έκανα μαθήματα φωνητικής με τη Λία Βίσση τότε και κάποια μέρα με έστειλε στον ΑΝΤ1 για να ηχογραφήσω ένα σήμα στη θέση της. Εκεί γνώρισα για πρώτη φορά τον Φοίβο και μετά από λίγο μου προτάθηκε να συνεργαστούμε.\"\"Εγώ, χωρίς καν να το σκεφτώ, χωρίς να έχω πλήρη επίγνωση της απάντησής μου, είπα όχι. Ευτυχώς, όταν τον συνάντησα ξανά μετά από χρόνια, δε θυμόταν ότι είχαμε γνωριστεί».

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε και για το γεγονός πως τα περιοδικά την αποκαλούν το τελευταίο διάστημα «το κορίτσι του Σρόιτερ».

«Εγώ δεν είμαι αυτό που λες «επώνυμη». Δεν είναι περίεργο να λένε ότι είσαι το κορίτσι του τάδε, είναι δυσάρεστο. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο υποτιθέμενος σύντροφός σου, το όλο πράγμα είναι εξαιρετικά ενοχλητικό, ιδιαίτερα αν έχεις μία πορεία στο χώρο, αν έχεις δουλέψει, έχεις προσπαθήσει, έχεις δοκιμάσει ουκ ολίγες φορές»

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook