Για τις 3 Μαρτίου πήγε τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης δωροδοκίας που αφορά τον αγώνα Τρίκαλα-Λεβαδειακός. Συγκεκριμένα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΕΠ Β\’-Γ\’ Εθνικής, αποφάσισε να αναβάλει τη διαδικασία, καθώς σήμερα το πρωί, όπου επρόκειτο να γίνει η εκδίκαση, στα γραφεία της Επιτροπής βρέθηκε μονάχα ο κατηγορούμενος πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης.
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία των βασικών μαρτύρων, που είναι ο τερματοφύλακας Χρήστος Πουρής και ο πρόεδρος των Τρικάλων Βαγγέλης Πλεξίδας! 
Οι εκπρόσωποι του τερματοφύλακα και του προέδρου της ΠΑΕ Τρίκαλα, δικαιολόγησαν τους πελάτες τους, τονίζοντας πως έλαβαν αργά τις προσκλήσεις (μεσημέρι Τετάρτης) για να παραβρεθούν στη διαδικασία. 

Τι ειπώθηκε:

«Διασύρομαι εδώ και τόσους μήνες. Θα ξεφτιλίζομαι μια ζωή με αυτή την κατάσταση; Δεν αντέχω άλλο! Έχω οικογένεια! Δεν έχει ξαναγίνει να έρχεται ο κατηγορούμενος και να μην έρχονται οι καταγγέλλοντες» είπε ο Κομπότης ενώ ο δικηγόρος Βασίλης Γκαγκάτσης που τον εκπροσωπεί τόνισε:
«Αυτή η υπόθεση εκκρεμεί πέντε μήνες και αυτό κάνει κακό στην ομάδα του Λεβαδειακού και δημιουργεί αναταραχή στον κόσμο. Οι δύο μάρτυρες έχουν κληθεί νόμιμα και αποφεύγουν να έρθουν. Πρέπει να δικάσετε». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook