Το κοινωνικό πρόσωπο τους δείχνουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στα Χανιά με αφορμή το τουρνουά αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο των Μουρνιών προκειμένου να  συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να κάνει την επέμβαση ο γιος του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά, Γιώργου Αντωνόπουλου.

Το τουρνουά αλληλεγγύης  που γίνεται με πρωτοβουλία του ποδοσφαιριστή της Σπάθας, και πρώην παίκτης του ΑΟΧ, Βαγγέλη Αγγελάκη, θα πραγματοποιηθεί με τη  συμμετοχή της Σπάθας Κολυμβαρίου, του Μινώταυρου, του Κισαμικού και του Α.Ο. Χανιά  και τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για τον μικρό Πέτρο Αντωνόπουλο, που είναι 1, 5 χρονών.

Σε ότι αφορά του αγωνιστικό μέρος του τουρνουά, θα γίνουν τέσσερα παιχνίδια διάρκειας 35 λεπτών, με τα αρχικά να είναι ΑΟΧ-Μινώταυρος και Κισαμικός-Σπάθα. Οι νικητές από τα ζευγάρια θα συγκροτήσουν τον άτυπο μεγάλο τελικό και οι ηττημένοι τον μικρό τελικό.

Εν τω μεταξύ σε σχετική συνέντευξη τύπου  ο πρόεδρος του Ερ. ΑΟΧ, παπά-Γιάννης Καραμουσαδάκης, ο προπονητής του Μινωταύρου, Βασίλης Παπαδάκης, ο προπονητής του Κισαμικού, Βασίλης Γκούμπλιας και ο ποδοσφαιριστής-βοηθός προπονητή της Σπάθας, Ανδρέας Παπαδομανωλάκης έκαναν κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων να στηρίξουν την προσπάθεια για να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό και να μπορέσει ο μικρός Πετράκης να κάνει την εγχείριση που χρειάζεται.

Σημειώνεται επίσης, πως αρκετές ομάδες των Χανίων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσουν χρηματικά ποσά για την ενίσχυση της προσπάθειας, που γίνεται, ενώ και ο Χανιά ΣΠΟΡ ΦΜ έχει ξεκινήσει τη δική του εκστρατεία, με τα μηνύματα που στέλνονται στις εκπομπές, να πηγαίνουν τα χρήματα γι\’ αυτόν το σκοπό.

Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης προς τον έμπειρο μέσο, μέσα στην οποία υπάρχει και ο αριθμός λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς, που μπορεί κάποιος να καταθέσει χρήματα.
Ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, συμπαραστέκονται στο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργο Αντωνόπουλο και εκφράζουν τις ευχές τους για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του Πέτρος.

Ενημερώνουμε παράλληλα ότι όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό, που αντιστοιχεί στο ονοματεπώνυμο «Γιώργος Αντωνόπουλος», το ποσό που επιθυμεί:
5220-040753-786 στην Τράπεζα Πειραιώς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook