Με τρεις σημαντικές απουσίες ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης με την Ξάνθη στο Παγκρήτιο Στάδιο με την οποία και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League.

Οι παίκτες του Εργοτέλη προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα με τους Σίλβα Τζούνιορ , Γρηγόρη Αθανασίου και Μάριο Μπούντιμιρ να μένουν εκτός του κανονικού προγράμματος.

Ο πρώτος εξακολουθεί και έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό αλλά εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος στο ματς με την Ξάνθη σε αντίθεση με τους Αθανασίου και Μπούντιμιρ που συνέχισαν και την Τρίτη το πρόγραμμα αποκατάστασης τους.

Ο Αθανασίου θα αργήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα ενώ για τον Μπούντιμιρ που έχει πρόβλημα στο πέλμα υπάρχουν κάποιες λιγοστές ελπίδες για να προλάβει την αναμέτρηση με την Ξάνθη αλλά οι περισσότερες πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Κροάτη επιθετικού.

Στην επόμενη προπόνηση του Εργοτέλη η οποία είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης στις 10:00, θα φανεί αν στους προαναφερθέντες παίκτες που απέχουν του κανονικού προγράμματος, προστεθούν και άλλοι, όπως συνηθίζεται στις προπονήσεις όπου ακολουθούν αυτής για τη φυσική κατάσταση…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook