Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε ο ΟΦΗ το 2011 καθώς η κρητική ομάδα στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική ηττήθηκε με 0-1 στο «Γεντί Κουλέ» σκορπίζοντας προβληματισμό με την νέα γκέλα στην έδρα του που τον άφησε στους 19 βαθμούς.

«Χρυσός» σκόρερ για τους Βοιωτούς ήταν ο Βασιλείου που στο 89΄ με ένα κοντινό σουτ «πάγωσε» το «Γεντί Κουλέ» χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΟΦΗ μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο δεκαπεντάλεπτο ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον Χόρχε Λόπεθ δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στο 19΄ και στο 30΄ για να ανοίξει το σκορ ενώ ο Χόρχε Λόπεθ απείλησε και πάλι στο 34΄ με κεφαλιά όμως ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η κρητική ομάδα πίεσε για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να ξεκλειδώσει την κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το πέναλτι που κέρδισε στο 58΄ ο Καμπάνταης από τον Τομάς. Ο Κάλαϊτζιτς ανέλαβε ένα λεπτό μετά την εκτέλεση από τα 11 βήματα αλλά ο Κυριακίδης έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Το χαμένο πέναλτι έριξε την ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ που στη συνέχεια του αγώνα προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Λεβαδειακού και απείλησαν με δύο σουτ του Μπουλούτ και του Κάλαϊτζιτς στο 71΄ και στο 79΄ αντίστοιχα.

Και αφού ο ΟΦΗ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε στο ματς ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε για ακόμη μια φορά καθώς ο Λεβαδειακός σε μια από τις αντεπιθέσεις του προς το τέλος του αγώνα στο 89΄ κατάφερε να κάνει το 0-1 με κοντινό σουτ του Βασιλείου μετά από λάθος του Μπούρμπου και ωραία μπαλιά του Κουτσόπουλου στον σκόρερ της ομάδας της Βοιωτίας.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στον κόσμο του ΟΦΗ πάντως η χρησιμοποίηση του Σουμπίνιο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί και επίσημα από σήμερα παρελθόν από την κρητική ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του δανεικός στην Κέρκυρα από τον Ολυμπιακό. Ο Σουμπίνιο μάλιστα αποδοκιμάστηκε από την μερίδα των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Ουκάρ (46’ Σουμπίνιο), Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης (67’ Μάντζιος), Γεωργίου, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (77’ Μπούρμπος).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κουτσόπουλος, Τόμας, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (83’ Γκρμπιτς), Μελισσάς, Βασιλείου, Ζουρούδης (69’ Πόποβιτς), Κόρμπος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook