Αν θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας ένα πολύ ξεχωριστό δώρο αυτές τις μέρες, ορίστε μια πρωτότυπη ιδέα: με κόστος 2.900 ευρώ μπορείτε να πάτε στο St. Moritz της Ελβετίας και να οδηγήσετε για μία ημέρα σε χιόνι και πάγο όλα τα μοντέλα της Aston Martin!

Στην τιμή περιλαμβάνεται και δωμάτιο στο πολυτελές Kempinski, στο οποίο σερβίρεται «το καλύτερο πρωινό στην Ελβετία», υποδοχή με σαμπάνια κι ένα γεύμα «Swiss-style»! Εάν θέλετε να έχετε μαζί σας και παρέα, θα πρέπει να εκταμιεύσετε άλλο 600 ευρώ, σαν έξτρα χρέωση για δίκλινο δωμάτιο.

Ναι, ναι… ξέρουμε τι σκέφτεστε… Ότι ποιος μπορεί να διαθέσει σήμερα 2.900 ευρώ (συν αεροπορικά εισιτήρια) για μία ημέρα… Αν πάλι διαβάζοντας την είδηση σκεφτήκατε ότι ίσως θα μπορούσατε μείνετε σε άλλο φθηνότερο ξενοδοχείο, ώστε να ρίξετε σημαντικά την τιμή, τότε είστε παθιασμένος με την αυτοκίνηση!

Για εσάς λοιπόν έχουμε μια πρόταση: παρακολουθείστε το παρακάτω video, επισκεφτείτε το www.astonmartin.com κι απολαύστε νοερά την οδήγηση μιας Aston Martin στο χιόνι!


(car+speed)