Εντυπωσιακές είναι κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο για την υποδοχή του νέου έτους.

Πυροτεχνήματα, μουσική, χορός και ξέφρενο γλέντι στήνονται σε δρόμους και πλατείες, όπου εκατομμύρια άνθρωποι λένε στη δική τους γλώσσα «αντίο» στη χρονιά που φεύγει, ελπίζοντας η καινούργια να είναι καλύτερη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ με στιγμιότυπα από τα ρεβεγιόν που ξεχωρίζουν.

\"\"
30/12/2011(Φωτογραφία: Reuters)

Σίδνεϊ

Η Αυστραλία υποδέχεται πρώτη το νέο έτος. Η γιορτή στο Σίδνεϋ ξεκινά το μεσημέρι και σιγά-σιγά οι δρόμοι πλημμυρίζουν από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Το φαντασμαγορικό σόου με τα πυροτεχνήματα ξεκινά τα μεσάνυχτα και διαρκεί 12 λεπτά. Η εκδήλωση στο λιμάνι του Σίδνεϊ προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους και διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Ιανουαρίου.

\"\"
30/12/2011(Φωτογραφία: Reuters)

Λονδίνο

Εντυπωσιακό θέαμα πυροτεχνημάτων προσφέρει για τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του και το Λονδίνο. Φέτος, που η πόλη ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όλοι περιμένουν η βραδιά να μείνει στην ιστορία.

\"\"
30/12/2011(Φωτογραφία: Associated Press)

Μαδρίτη

Η πλατεία Πουέρτα δελ Σολ είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων στη Μαδρίτη. Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται κάτω από τον Πύργο του Ρολογιού για να γιορτάσουν το ξεκίνημα του νέου χρόνου, ενώ μετά τα μεσάνυχτα τα κλαμπ γεμίζουν από κόσμο.


(in.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook