«Οργώνουν» την Αργολίδα οι αστυνομικοί, αλλά δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη των τεσσάρων κακοποιών που λήστεψαν την Alphabank στο Κρανίδι την περασμένη Τετάρτη και έφυγαν με πλούσια λεία ύψους 330.000 ευρώ!

Ωστόσο, έχουν την εικόνα των τριών από αυτούς από τις κάμερες ασφαλείας και πιστεύουν ότι σύντομα θα τους βάλουν στο χέρι.

Οι τέσσερεις δράστες που εισέβαλαν στην τράπεζα κρατώντας «Καλάσνικοφ» και ακινητοποίησαν τις τρεις γυναίκες υπαλλήλους, δεν είχαν πάρει ιδιαίτερα μέτρα για να μην αναγνωριστούν. Ο ένας έκρυβε τα χαρακτηριστικά του φορώντας τζόκεϊ, ο άλλος είχε ξυρισμένο κεφάλι και ο τρίτος φορούσε περούκα. Φαίνεται πως γνώριζαν ότι η τράπεζα είχε παραλάβει μεγάλο χρηματικό ποσό, γι’ αυτό υποχρέωσαν τις υπαλλήλους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Αφού πήραν τα 330.000 ευρώ, έφυγαν σαν κύριοι με άγνωστο μέσο.

*** Οι… εορταστικές ληστείες συνεχίζονται στην Καβάλα, όπου δυο άνδρες που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν σε ένα σούπερ μάρκετ και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλων. Τους ανάγκασαν να ανοίξουν το ταμείο, άρπαξαν από μέσα 14.000 ευρώ που ήταν η είσπραξη της ημέρας και διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

*** Στόχος ληστών έγινε και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή Άγιος στην Αιδηψό Ευβοίας. Οι δυο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες και μαύρα ρούχα, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και μαχαιριού τον 25χρονο υπάλληλο και άρπαξαν από το ταμείο 3.120 ευρώ. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook