Για το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και αυτό που ακολουθεί με την έναρξη του δευτέρου γύρου κόντρα στον Πανιώνιο μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 o Γιώργος Σαρρής.

Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν πρωτοχρονιά στο γήπεδο λόγω των υποχρεώσεων που έχουν στο πρωτάθλημα ενώ έδωσε και τις ευχές του για το νέο έτος που έρχεται σε λίγες ώρες.

Αρχικά αναφερόμενος στο ότι θα περάσει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του την πρώτη ημέρα του έτους στο γήπεδο, λέει: «Αυτά τα έχει το επάγγελμά μας. Είμαστε υποχρεωμένοι βάσει των αγώνων που έχουμε ακόμα και μέσα στις γιορτές να κάνουμε κανονικά προπονήσεις. Βλέπουμε όμως ότι στην Ευρώπη οι γιορτές δεν επηρεάζουν καθόλου τις ομάδες, οι οποίες παίζουν μπάλα κανονικά. Ίσως για κάποιους ξένους παίκτες η οποίοι θα ήθελαν να ταξιδεύσουν στις πατρίδες τους να είναι πιο δύσκολο, αλλά για εμάς όπου είμαστε κοντά στα σπίτια μας είναι κάτι εύκολο».

Για το τι του μένει από 2011, ο Γιώργος Σαρρής απάντησε: «Κατά αρχήν το ότι είμαι υγιής και δεν έχω τραυματισμούς. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό για κάθε άνθρωπο. Επίσης σημαντικό είναι ότι έχω αρχίσει να έχω περισσότερες συμμετοχές με την ομάδα μου. Μέχρι τώρα έχω περισσότερες από ότι είχα πέρσι σε ολόκληρη τη χρονιά. Για την ομάδα τώρα, μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μια καλή χρονιά η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους πόντους. Το πρωτάθλημα φέτος είναι δυσκολότερο, καθώς έχει κλείσει η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων και έχει μεγαλώσει ο συναγωνισμός. Και το βλέπουμε σε εμάς, όπου μετά από δύο νίκες ανεβήκαμε αρκετά στη βαθμολογία, τη στιγμή που έλεγαν κάποιοι ότι θα έχουμε πρόβλημα παραμονής. Το δυσάρεστο που μου έχει μείνει είναι οι σοβαροί τραυματισμοί που είχαν δύο συμπαίκτες μου, ο Γρηγόρης Αθανασίου και ο Ντιέγκο Ρομάνο. Εύχομαι στον δεύτερο γύρο να μην υπάρχουν ξανά τόσο σοβαροί τραυματισμοί και να είμαστε όλοι μας καλά.
Αν έχουμε την υγεία μας θα μπορούμε να βελτιωθούμε και να έχουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία, καθώς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουμε πάρει πολλούς βαθμούς και είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους όπου έχουμε φέτος».

Το νέο έτος μπαίνει δυναμικά για τον Εργοτέλη, με δύο αγώνες, κόντρα στην Ξάνθη και τον Πανιώνιο μέσα σε λίγες ημέρες, παιχνίδια για τα οποία ο κεντρικός αμυντικός των κιτρινόμαυρων τονίζει: «Η νίκη είναι μονόδρομος και στα δύο αυτά παιχνίδια καθώς όπως είπαμε δυο νίκες μπορούν να μας πάνε ακόμα πιο ψηλά, να βρεθούμε ακόμα και μέσα στην πεντάδα. Την Τετάρτη παίζουμε αρχικά με την Ξάνθη, η οποία είναι μια καλή ομάδα, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και είναι καλή στις αντεπιθέσεις, κυρίως από τα άκρα και αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε ίσως περισσότερο.
Στη συνέχεια έχουμε ένα ακόμα αγώνα στην έδρα μας κόντρα στον Πανιώνιο. Τώρα είναι μια διαφορετική ομάδα από ότι ήταν στον αγώνα που δώσαμε στον πρώτο γύρο. Θέλει και πάλι όμως πολύ μεγάλη προσοχή και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Και τα δύο αυτά παιχνίδια είναι στο σπίτι μας και εξαρτάται από εμάς να καταφέρουμε να τα κερδίσουμε».

Τέλος για το τι περιμένει από 2012 ο Ηρακλειώτης άσος ανέφερε: «Να έχει όλη ομάδα υγεία, να πετύχει ο Εργοτέλης τον στόχο που έχει θέσει και να ικανοποιήσει όλους τους φίλους του. Προσωπικά για μένα όπως για κάθε νέο στην ηλικία ποδοσφαιριστή, είναι η καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία. Από εκεί και πέρα όλοι οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας».

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα την Παρασκευή οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν ρεπό ενώ το πρόγραμμα για το Σάββατο περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Ξάνθη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook