Ληστεία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:30 σε κοσμηματοπωλείο στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης επί των οδών Καρυπίδου και Θεοκλήτου 19.

Οι δύο δράστες,εισέβαλλαν στο κατάστημα, όπου βρισκόταν η ιδιοκτήτρια με το σύζυγο της και την πυροβόλησαν στο κεφάλι με καραμπίνα, ενώ προσπάθησαν να πάρουν χρήματα και τιμαλφή πριν τραπούν σε φυγή.

Η αστυνομία έφθασε πολύ γρήγορα στην περιοχή και αυτή την ώρα πραγματοποιεί ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες, ενώ αστυνομικές δυνάμεις ΔΙΑΣ "χτενίζουν" τις γειτονιές.

Σύμφωνα με το SPNews, η άτυχη γυναίκα διασωληνομένη σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς σκάγια εντοπίστηκαν στην εγκεφαλική ουσία, αλλά οι γιατροί δεν γνωρίζουν αν έχουν προκαλέσει βλάβη και σε ποιό βαθμό.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου έπειτα από προσπάθεια ανάνηψης, ενώ οι νευροχειρούργοι σημειώνουν πως ακόμα είναι πολύ νωρίς να εκτιμηθεί η κατάστασή της.