Η επόμενη ημέρα από την απόφαση που πάρθηκε στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον σχηματισμό διοίκησης πρωτοδικείου περιλάμβανε έναν κύκλο επαφών που έχει κάνει με αρκετούς επιχειρηματίες του Ηρακλείου Βασίλης Ξημέρης προκειμένου να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση που θα σχηματιστεί μέχρι την Τετάρτη.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που μαζί με τους κ.κ Τουγλή και Κουτάντο από την απερχόμενη διοίκηση βρέθηκαν στο γήπεδο το Σάββατο το απόγευμα και μίλησαν στους παίκτες και τον προπονητή ενημερώνοντας τους για τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι αλλά και την επόμενη ημέρα που θα προκύψει με την διοίκηση πρωτοδικείου.

«Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Ο ΟΦΗ δεν είναι ακέφαλος. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Σας διαβεβαιώνω ότι το αργότερο έως την Τετάρτη ο ΟΦΗ θα έχει ισχυρή διοίκηση που θα αποτελείται από φίλους της ομάδας που προέρχονται από το κοινωνικό και επιχειρηματικό φάσμα του Ηρακλείου. Το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο στη δουλειά σας και πως θα πάρετε τη νίκη στα Γιάννενα, για να δώσετε χαρά στους εαυτούς σας, αλλά και στους φίλους της ομάδας μας» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Ξημέρης απευθυνόμενος στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η παραπάνω τοποθέτηση έφερε και μια ηρεμία σε παίκτες και προπονητή που σίγουρα έχουν μεγάλη αγωνία από την πλευρά τους για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα.


Επεισόδιο Σίσιτς – Βάντο

Στο μεταξύ η προπόνηση της Παρασκευής στιγματίστηκε από ένα σοβαρό επεισόδιο που είχαν ο Σίσιτις με τον Βάντο κατά την διάρκεια της προπόνησης. Ο Βάντο έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Σλοβένο μεσοεπιθετικό αυτός αντέδρασε , ο Βραζιλιάνος ανταπέδωσε με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να πιαστούν στα χέρια και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε. Ο Αναστόπουλος πάντως έδειξε αρκετά προβληματισμένος από την συμπεριφορά των δύο παικτών και τους έδιωξε αμέσως από την προπόνηση που συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς την παρουσία των Βάντο και Σίσιτς.

Οι δύο παίκτες πάντως αναμένεται να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά βάση και του εσωτερικού κανονισμού και με εισήγηση και του προπονητή της ομάδας θα τιμωρηθούν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο για την συμπεριφορά τους παρά το γεγονός ότι και οι δύο ζήτησαν συγνώμη για το επεισόδιο που έγινε μεταξύ τους.

Ετοιμοπόλεμοι Παπουλής και Μποντόρ

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τα νέα είναι ευχάριστα για το Νίκο Αναστόπουλο σε ότι έχει να κάνει με το μέτωπο των τραυματιών. Οι Μποντόρ και Παπουλής που είχαν προβλήματα σε προσαγωγούς και δικέφαλο αντίστοιχα ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και ακολούθησαν όλο το κανονικό πρόγραμμα.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Γεωργίου ο 32χρονος αμυντικός ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος το Σάββατο σε αυξημένους ρυθμούς και την Κυριακή το μεσημέρι όπου υπάρχει νέα προπόνηση θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Τέλος ο Μανόλης Μονιάκης εγκατέλειψε και επίσημα από την Παρασκευή του βράδυ την εργένικη ζωή καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Μπούτζουκα ενώ παράλληλα βάφτισε και τον μοναχογιό του που του έδωσε το όνομα Γιώργος.

Το παρόν σε αυτή την ευτυχισμένη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ έδωσαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο , οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας που έδωσαν τις ευχές τους στο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook