Ένας 34χρονος αλεξιπτωτιστής ένιωσε την ζωή του να περνάει μπροστά από τα μάτια του, όταν το αλεξίπτωτό του μπλέχτηκε με εκείνο ενός φίλου του και αυτός άρχισε να πέφτει κατακόρυφα προς το έδαφος με μεγάλη ταχύτητα.

Ο άτυχος Tim επιχείρησε ελεύθερη πτώση από ένα αεροσκάφος στο Wisconsin μαζί με δύο φίλους του. Μία σύγκρουση με τον φίλο του Razz, οδήγησε το αλεξίπτωτο του Tim να παγιδευτεί στα σκοινιά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβραδύνει την πτώση του.

Ο Razz είχε φέρει μαζί του ένα χαρταετό και ήθελε να τον καθοδηγήσει πίσω από τον φίλο του. Έτσι κι έκανε, όμως η έξυπνη ιδέα του δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, όπως καταγράφεται στο βίντεο που μαγνητοσκόπησε ο ίδιος ο Tim. 

Ο χαρταετός πλησίασε περισσότερο από το κανονικό το αλεξίπτωτο του άμοιρου άντρα και τον παγίδευσε μέσα του, ενώ ο σύντροφός του κατάφερε να ξεφύγει και να προσγειωθεί χρησιμοποιώντας το αλεξίπτωτο έκτακτης ανάγκης.

Ο Tim ταλαντευόταν στον αέρα, ενώ η κάμερα παράλληλα κατέγραφε την ταχύτητα με την οποία προσέγγιζε το έδαφος. Τελικά, προσγειώθηκε σε μία περιοχή νότια του Columbus με την πλάτη, τον λαιμό και την λεκάνη του να έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη. 

Ο Razz και ένας ακόμα φίλος του προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο 34χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Το ατύχημα μπορεί να μην του κόστισε την ζωή, ωστόσο τον άφησε για πάντα παράλυτο.

Skydiver Survives Mid-Air Collision από Matsomenos

(NEWS247)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook