Με άγριο ξυλοδαρμό «πλήρωσε» την ευσυνειδησία του να κυνηγήσει τους κλέφτες που άδειασαν το ταμείο του, ο μπάρμαν γνωστού άλλου νυχτερινού κλαμπ της Πάτρας! Οι δράστες δεν σκόπευαν να επιστρέψουν τα κλεμμένα χρήματα και «περιποιήθηκαν» τον άτυχο υπάλληλο!

Οι δυο φίλοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, πήγαν ως πελάτες στο κέντρο διασκέδασης και κάθισαν στον πάγκο του μπαρ. Παρά το γεγονός ότι κόντευε να ξημερώσει, το μαγαζί ήταν κατάμεστο και ο μπάρμαν διαρκώς απασχολημένος με το να σερβίρει τους θαμώνες. Για ευκολία, είχε αφήσει ανοικτή την ταμειακή μηχανή και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες.

Άπλωσαν το χέρι τους, άρπαξαν γύρω στα 500 ευρώ και έφυγαν σαν… κύριοι! Όμως, ο μπάρμαν διαπίστωσε άμεσα ότι οι εισπράξεις είχαν κάνει «φτερά» και βγήκε τρέχοντας από το κλαμπ για να εντοπίσει τους βασικούς υπόπτους. Πράγματι, τους πρόλαβε πριν εξαφανιστούν, αλλά μόλις τους ζήτησε τα χρήματα, εκείνοι όρμησαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν! Μόλις τον εξουδετέρωσαν, έφυγαν και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook