Ένα καταφύγιο για τους… shopaholic, το όνειρο κάθε καλοφαγά, η απόλαυση μιας οικογένειας και η φαντασία ενός παιδιού, όλα γίνονται πραγματικότητα στο Dubai Shopping Festival, που διαρκεί ένα ολόκληρο μήνα! Γνωστό επίσης ως Layali Dubai στα αραβικά, το φεστιβάλ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που uα σας βυθίσει στα vibes του ενθουσιασμού στην πόλη της ερήμου. Ζήστε τη μοναδική εμπειρία!Γίνετε ξανά παιδιά στην εκδήλωση Cartoon με το δικό σας Pokemon, Casper και Ταρζάν ή εξερευνήστε τη διεθνή κληρονομιά στο παγκόσμιο χωριό. Εάν είστε… σπάταλοι τότε το Carpet Oasis είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις στην Εβδομάδα Μόδας του Ντουμπάι ή να δοκιμάσετε την τύχη σας σε διάφορους διαγωνισμούς για ένα υπέροχο δώρο.

Σύμφωνα με το travelstyle, το φεστιβάλ αγορών του Ντουμπάι ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 1996 και έχει γίνει από τότε ένα μεγάλο τουριστικό αξιοθέατο για τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Εκτός από την έκπτωση σε ψώνια που φτάνει ακόμη και το 75%, υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, όπως συναυλίες, επιδείξεις μόδας, εκδηλώσεις για παιδιά και πολλά άλλα.

Αγορές σε εμπορικά κέντρα

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, τα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι είναι γεμάτα δραστηριότητα και γεμίζουν με αντικείμενα όπως τα ηλεκτρονικά είδη, κοσμήματα, ρούχα, χαλιά, τέχνη και χειροτεχνία, ρολόγια, αρώματα και τα πωλούν σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές, μερικές φορές μέχρι και 75%. Έτσι, εάν έχετε δει ένα Gucci ή Prada, ένα Versace ή ένα Armani αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε δικό σας!

\"http://www.travelstyle.gr/portal/photos/articles/thumbs_large/5662_dubai-waterfront.jpg\"

Αγορές σε Souks στο Ντουμπάι

Το σουκ του Ντουμπάι είναι ένα κομβικό σημείο της δραστηριότητας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ αγορών. Το Χρυσό Σουκ είναι το πιο δημοφιλές και τα καταστήματα είναι φωτεινά και γεμάτα με λαμπερά χρυσά κοσμήματα – τα πάντα, από βραχιόλια, περιδέραια,και άλλα! Το Spice Souk είναι ένα άλλο μέρος της αγοράς που ξεχωρίζει για τη πανδαισία χρωμάτων και τα αρώματα μπαχαρικών που κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα!

To Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια εξαιρετικά σύγχρονη πόλη, ένα δυναμικό διεθνές επιχειρηματικό κέντρο αλλά και μια από τις πιο δημοφιλή αποδρασεις για αυτούς που αγαπούν τα ταξίδια. Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της είναι τα αφορολόγητα καταστήματα – ό, τι θέλετε, από ρούχα υψηλής ραπτικής σε καφέ, θα το βρείτε εδώ!

*Το Φεστιβάλ ξεκινάει στις 5 Ιανουαρίου και διαρκεί έως τις 5 Φεβρουαρίου!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook