Σε ηλικία μόλις 39 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος Έλλη Κωνσταντουδάκη, έπειτα από σύντομη ασθένεια.

Η Έλλη Κωνσταντουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Ήταν κόρη του επίσης δημοσιογράφου Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και άρχισε τη δημοσιογραφική της καριέρα στις αρχές του 1992 στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», ενώ ήταν τακτικό μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. από το 1998.

Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», «VETO», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΒΗΜΑ FM» και «CITY FM» και από τον Ιούνιο του 2011 στο νέο «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», καλύπτοντας το δικαστικό ρεπορτάζ.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012, στις 15.00 μετά το μεσημέρι, από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στα Μυκονιάτικα Αγίων Αναργύρων και η ταφή της θα γίνει στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α.:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Έλλης Κωνσταντουδάκη του Φαίδωνα, η οποία χάθηκε πρόωρα, σήμερα το πρωί από σύντομη ασθένεια, σε ηλικία 39 ετών και ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία.

Η Έλλη Κωνσταντουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Άρχισε τη δημοσιογραφική της καριέρα στις αρχές του 1992 στην εφημερίδα ''ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ'' και ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ'', ''VETO'', στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ''ΒΗΜΑ FM'' και ''CITY FM'' και από τον Ιούνιο του 2011 στο νέο ''ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ'', καλύπτοντας πάντα το δικαστικό ρεπορτάζ.

Ευγενική, δυναμική, αγαπητή και άψογη συνάδελφος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία της.

Στη σύντομη ζωή της άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τη γνώρισαν. Είχε πολλά προσόντα και μεγάλες προοπτικές. Η μοίρα, όμως, φαίνεται, είχε άλλα σχέδια. Έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και στέρησε τη δημοσιογράφο από την εφημερίδα της και τους συναδέλφους της, την καλή φίλη από τους φίλους της.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012, στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Μυκονιάτικα Αγίων Αναργύρων και η ταφή της θα γίνει στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τον πατέρα της και συνάδελφό μας Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και τον σύζυγό της Στάμο Σιαφάκα, φωτορεπόρτερ, την οικογένειά της, τους οικείους της και αποχαιρετά μια άξια συνάδελφο, που παρ’ όλο που ''φεύγει'' νωρίς και άδικα, υπηρέτησε με ευπρέπεια και υποδειγματικό ήθος τη δημοσιογραφία».

Καλό ταξίδι, Έλλη...

(zougla.gr)