Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε παρουσιάστρια του CNN να υποδεχτεί το νέο έτος. Μιμούμενη τη δημοφιλή τραγουδίστρια Lady Gaga, η νεαρή δημοσιογράφος, \”τα πέταξε\” on air.

Ελαφρώς ντυμένη… και για την ακρίβεια μόνο με το σουτιέν της, η παρουσιάστρια της live μετάδοσης των εκδηλώσεων για την έλευση του νέου έτους στην Times Square της Νέας Υόρκης, αποφάσισε να αποδείξει σε τηλεθεατές και συναδέλφους την τολμηρότητά της λίγο πριν εκπνεύσει το 2011.

\"http://www4.pictures.zimbio.com/mp/QIBGurSmXtVm.jpg\"\”Θεέ μου! Μου κάνεις πλάκα!\”, αναφώνησε ο συμπαρουσιαστής της, Anderson Cooper μόλις την είδε ημίγυμνη.

Με γερή δόση χιούμορ, η Kathy Griffin του απάντησε: \”Το κάνω όπως η Lady Gaga. Θες να με καλύψεις;\”. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην κεντρικότερη πλατεία της Νέας Υόρκης, όπου για μία πολλοστή φορά έβγαλε σε δημόσια θέα τα πλούσια κάλλη της. 

\”Ναι, θα το ήθελα\”, της απάντησε ο Cooper, γεμάτος υπονοούμενα. Ωστόσο, το 2012 τελικά βρήκε την παρουσιάστρια ντυμένη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook