Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το Honda NSX concept θα βρίσκεται σε κεντρική θέση στο περίπτερο της ιαπωνικής εταιρείας στην Έκθεση του Ντιτρόιτ, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του κοινού.

Γνωστό είναι επίσης πως το concept του supercar θα είναι υβριδικό, με τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες του να συνεργάζονται με ένα V6 μηχανικό σύνολο βενζίνης των 3,5 ή των 3,7 λίτρων, το οποίο θα βρίσκεται τοποθετημένο εμπρός από τον πίσω άξονα. Η έκδοση παραγωγής του θα είναι έτοιμη προς διάθεση στους υποψήφιους αγοραστές του από το 2014.

 
Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το ιαπωνικό αυτοκίνητο, το οποίο είναι πολύ πιθανόν να διαθέτει αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες με το πρωτότυπο EV-Ster (φωτογραφία), θα έχει ισχύ 400 ίππων θα χρειάζεται χρόνο λιγότερο των 5 δευτερολέπτων για να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Πολύ πιθανό είναι επίσης το πρωτότυπο μοντέλο που θα παρουσιαστεί στο Ντιτροιτ σε λίγες μόλις μέρες από σήμερα να φέρει τα λογότυπα της αδελφής εταιείας Acura και όχι της μητρικής Honda.

\"http://www.4troxoi.gr/files/Image/0000888_WORLD_NEWS/HondaConcept.jpg\"

(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook